Begin met het ontwerpen van uw logo

Hoe maak je een bedrijfsstempel op maat met je logo

Gepubliceerd: 29.05.2022

Hier bij Logogenie hebben we nieuwe betaalbare hulpmiddelen voor logo en merksucces onderzocht, die u in het nieuwe jaar mee kunt nemen. 

Velen zijn misschien geschrokken van het idee om logostempels voor hun merk of bedrijf te gebruiken, omdat stempels een verouderde implicatie lijken te hebben, maar wij’zijn hier om u te vertellen waarom ze belangrijk zijn om te overwegen en hoe ze u meer zaken kunnen opleveren.

 

Wat zijn op maat gemaakte bedrijfsstempels met uw logo?

 

Als u’dit al eerder hebt doorgenomen, kunt u gerust doorschieten naar onze volgende punten. Als het idee van het gebruik van stempels voor uw logo en branding is nieuw voor u, we ’re hier om het te breken down. 

We ’ll houden dit zo eenvoudig als de douane stempel branding tools zijn. De bevestiging op douane rubberzegels, die het zegelembleem houden kan worden aangepast. U hebt de keus van een houten handvat, zelf inktende met een patroon en plastic basis, of met nog meer, gepersonaliseerde en unieke esthetische details. Dit hangt allemaal af van uw budget en nog belangrijker, wat het beste voor u werkt. Aangepaste bedrijfsstempel

 

stempeltoepassing met uw bedrijfsbranding

 

Leuk weetje: er zijn een veelvoud aan toepassingen voor aangepaste logostempels! The sky’s the limit met deze goedkope tools. Hier zijn slechts enkele veelvoorkomende toepassingen die u kunt overwegen voor uw eigen toepassing. 

 

Stationary


Elk bedrijf gebruikt op een of andere manier briefpapier. Of het nu gaat om briefpapier, enveloppen, kaarten, welkomstbrieven, herinneringsbrieven, vakantiegroeten of iets heel anders, als u uw logo laat stempelen in plaats van te betalen voor drukwerk op maat, bespaart u een aanzienlijk bedrag. 

 

Sociale media

 
Social media handle inserts, vergelijkbaar met visitekaartjes, zijn vereenvoudigde fysieke kaarten met de favoriete sociale media-outlets die uw bedrijf gebruikt, samen met uw handle of gebruikersnaam. Deze zijn zeer geschikt voor netwerken en het opbouwen van een relatie met uw klanten. 

 
 

Business cards


In plaats van visitekaartjes in bulk af te drukken en te maken te krijgen met de kosten en de toekomstige mogelijkheid van een nieuw logo, kunt u uw eigen blanco kaartjes maken, in de vorm en het formaat die u wenst, en een persoonlijk, persoonlijk tintje toevoegen door uw logo erop te stempelen.

Verpakkingen


Pas uw verpakkingen aan, of het nu gaat om to-go-zakjes of dozen voor uw culinaire bedrijf of om verzendmateriaal voor producten die naar klanten worden verzonden, met een gestempeld logo weet u zeker dat u kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan en dat u betrokken bent bij wat u graag doet. Vergeet niet hoe belangrijk details zijn als het gaat om prijskaartjes, onderhoudsinstructies en andere informatieve tekst met betrekking tot uw bedrijf.

 

Giveaway items


Bent u van plan items weg te geven voor loterijen of promotionele evenementen om uw bedrijf te ondersteunen? Dit is het perfecte moment om een gepersonaliseerde stempel te gebruiken om geschenken op maat te maken. Aangepaste bedrijfsstempel

 

Hoe kunnen bedrijfsstempels op maat met uw logo uw bedrijf helpen

 

Kosteffectief


Bedrijfsstempels zijn aanzienlijk goedkoper dan gedrukte visitekaartjes, gepersonaliseerd marketingmateriaal. Logostempels zijn 100% ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven, zodat u onderweg kunt stempelen en op die drukkosten kunt besparen.

 

Geëvenaarde uitstraling


We kunnen dit niet genoeg benadrukken: professionele logostempels geven een persoonlijk tintje. Dit wekt de indruk dat uw bedrijf betrouwbaar, authentiek en eerlijk is. Vooral als uw waarden ingaan tegen de typische commerciële en massaproductiemanier, is het belangrijk om dit imago hoog te houden. 

 

Enhance your social media 


Persoonlijke, opzettelijke aanrakingen via promotiemateriaal creëren meer mogelijkheden om contact te leggen met uw volgers op sociale media en echte betrokkenheid vast te houden.

 

Verbeter de merkherkenning


Het maakt niet uit in welke branche u’actief bent, herkenning is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat uw klanten terugkomen omdat ze zich u en wat u doet herinneren, in plaats van uw concurrentie.

 

Aangepaste bedrijfsstempel

 

Waarom stempelmerken belangrijk zijn voor uw bedrijf

 

U’bent hier omdat u zich al realiseert hoe belangrijk logo's zijn voor een duurzaam en succesvol bedrijf. We hebben geweldige bronnen over hoe denk als een ontwerper, aanpassen van uw oude logo, en Hoe haal je het meeste uit onze logomaker. 

Meer specifiek, het is tijd om te onderstrepen waarom stempelmerken belangrijk zijn. 
 

Personaliseerde stempels geven een aparte, op maat gemaakte en persoonlijke touch. Als uw bedrijf gedijt op maatwerk of handgemaakt werk, is dit essentieel om te communiceren. Dit creëert een sterkere merkstrategie voor makers, degenen met zelfgemaakte, op maat gemaakte of one-of-a-kind producten. 
 

Even verder is het een bekend feit dat detail zorgzaamheid communiceert. Met een gepersonaliseerde verpakking zullen klanten en consumenten die zorgzaamheid herkennen. Bent u van plan uw bedrijfspostzegel op de post te zetten? Dit geeft klanten nog een reden om het te identificeren als iets belangrijks, in plaats van willekeurige of junk mail. Uw tijd en middelen die in het verzenden van promotiemateriaal gaan zitten, leveren een grotere kans op dat het geopend, gelezen en onthouden wordt.
 

Douanezegels geven uw bedrijf de flexibiliteit om uw logo op bijna elk oppervlak te plaatsen. Dit omvat scenario's ter plaatse, zoals het uitreiken van een visitekaartje tijdens een netwerkevenement. Dit is superhandig op conventies en seminars.
 

Ten slotte, en het belangrijkst, bieden logostempels meer inclusieve manieren voor kleine bedrijven en ondernemers om branding te verkennen. Vanwege de lage kosten die stempels met zich meebrengen, is het een gemakkelijkere investering om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 
 

Aangepaste bedrijfsstempel

 

Beste ontwerppraktijken voor logostempels

 

Houd het simpel


Simpelheid is de sleutel. Hoe chaotischer uw logo op de bedrijfspostzegel, hoe meer ruimte voor fouten bij de toepassing ervan. Een strak ontwerp is een gedenkwaardig ontwerp. Omdat u met een kleiner gebied binnen de stempel werkt, is het belangrijk om goed na te denken over elk aspect van het logo-ontwerp. Onze logomaker maakt het u gemakkelijk om deze opties te verkennen.

 

Gebruik negatieve ruimte


Ruimtebewustzijn is een ander aspect van een strak ontwerp, waarbij negatieve ruimte zorgt voor focus en memorabiliteit van uw bedrijfsmerk. De ruimte geeft elk element in uw logo de ruimte om te ademen. Vergeet ook niet dat u met deze ontwerptechniek de witruimte in en tussen letters en afbeeldingen kunt gebruiken om nieuwe beelden te creëren. Het is handig om de negatieve ruimte in een logo te zien als een geheime zak, waarmee u afbeeldingen, verborgen tekst en extra betekenis aan uw ontwerp kunt toevoegen.

 

Overweeg de constructie van de stempel


Wat zorgt voor een schone toepassing op de voorwerpen waarvoor u de stempel wilt gebruiken? Zorg ervoor dat het ontwerp zelf met u meewerkt en niet tegen u werkt. Denk na over de feitelijke constructie van de stempel en hoe uw logo ermee zal werken. 

 

Focus op typografie


Als u lettertypen in uw logo gebruikt, zorg er dan voor dat deze uw algehele merkuitstraling versterken en dat het lettertype zelf leesbaar is in de stempel. Vermijd lettertypen kleiner dan 7 punts, omdat kleinere lettertypen de tekst moeilijk leesbaar maken. Sans-serif-lettertypen, zoals Arial of Calibri, zijn de beste keuze als het gaat om leesbaarheid.

 

Zorg ervoor dat uw merkidentiteit sterk is


Merkidentiteit omvat uw bedrijfswaarden, de merkpersoonlijkheid en uw missie. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze allemaal overeenkomen met hoe u uw diensten of producten aan de wereld presenteert. Hoe u met klanten omgaat, hoe de bedrijfsesthetiek harmoniseert met al het bovenstaande, en de emotionele essentie van uw product of diensten zijn belangrijke en diepere vragen om te stellen terwijl u door dit proces navigeert. Weet wie uw klanten zijn: hun demografische gegevens, gedeelde interesses en hoe u wilt dat ze omgaan met uw merk buiten de investering in wat u doet. 

...en ten slotte, ga voor de hoogst mogelijke kwaliteit.
Gebruik indien mogelijk vectorbestanden om het scherpste ontwerp te garanderen.

 

Aangepast bedrijfsstempel

 

Zouden aangepaste stempels een belangrijke rol kunnen spelen in de toekomst van logotoepassingen?

 

In het huidige klimaat weten we allemaal dat het’belangrijk is om de kwaliteit te handhaven en tegelijkertijd de overhead zo laag mogelijk te houden. Wij zijn een groot voorstander van gepersonaliseerde stempels, omdat ze een oplossing bieden voor beide. Inclusieve brandingstrategieën om tegemoet te komen aan alle zakelijke inspanningen is belangrijk voor een eerlijke markt. 
 

Bent u zich al aan het voorstellen hoe uw bedrijfsstempellogo eruit zal zien? Ongeacht de toepassing, zal het hebben van een bij de hand een grote levensredder zijn. 
 

We’ve got something else in the works! Kijk uit naar onze toekomstige stempeltool, waarmee u in één keer uw logo kunt ontwerpen en uw eigen stempel kunt maken via Logogenie. 

 

Start nu met het ontwerpen van uw logo

 

Bekijk onze andere artikelen