Begin met het ontwerpen van uw logo

Cool logo ontwerp ideeën

Gepubliceerd: 13.02.2018
 

Onlangs stuitten we op een logo dat door een klant was ontworpen en echt de aandacht trok. Zo nu en dan verlegt iemand de grenzen en creëert iets out of the box. Het geeft ons meer inzicht in wat de mogelijkheden zijn met het aanpassen van logo's. In dit voorbeeld wilde de gebruiker een logo maken met gesplitste letters voor de initialen van zijn bedrijf. In plaats van gewoon twee letters samen te voegen, bracht hij de dingen naar een ander creatief niveau. Laten we eens kijken naar wat hij deed.

Let’s decompose the logo and start from the beginning. Hij begon met de eerste letter, de letter V voor Valency uit de lettervormige pictogrammen (je kunt lettervormige pictogrammen kiezen in het industriemenu « Letters A-Z »).
>
Met behulp van eenvoudige pictogrammen uit het  details/pictogrammen menu (zie onderstaande afbeelding), kon hij het pictogram combineren met de « V » om zo een « F » vorm te creëren voor de tweede letter van de bedrijfsnaam die fungeert als uitbreiding van het oorspronkelijke « v » gevormde pictogram.
 

Start het ontwerpen van uw logo


Start ontwerp logoMet behulp van eenvoudige pictogrammen uit het  details/pictogrammen menu (zie onderstaande afbeelding), kon hij het pictogram combineren met de « V » vormige letter en een « F » creëren die zich uitstrekt vanaf het initiële pictogram.

Vorm toevoegen aan je logo


Met een beetje combinatie en wat vakmanschap kon hij een aangepast pictogram met twee letters ontwerpen in de vorm van een V & F. Er zijn kleine manipulaties nodig om zoiets in elkaar te zetten. Je moet een pictogram, detail of vorm toevoegen uit het detailmenu. Dan moet je de vorm herschalen met je muis en de kleuren aanpassen met de kleurenkiezer (een klusje van twee seconden). U kunt exact dezelfde kleuren kiezen als uw initiële pictogram door te klikken op de opgeslagen kleuren onderaan de colorpicker, zodat de kleuren cohérent blijven.

logo met letters


Zo ziet het eindresultaat eruit (zie afbeelding hieronder).

Maak origineel logo met logogenie

 

Ga creatief om met je logo, de dingen die je kunt doen zijn grenzeloos. Zorg ervoor dat u bladeren door de details sectie gelegen in het hoofdmenu aan de linkerkant. Je kunt experimenteren met pictogrammen, stijlvolle scheidingslijnen en een eindeloze reeks vormen die je op een creatieve manier kunt gebruiken. Het is tijd om de muis te pakken en te beginnen met het ontwerpen van uw logo. Maak iets echt speciaals dat op u lijkt. Heeft u vragen of wilt u dat wij u advies geven over uw logo, neem dan gerust contact met ons op via deze email : support@logogenie.net

 

Start het ontwerpen van uw logo
 

Bekijk onze andere artikelen

x