Feedback van klanten

logo J&J
Logo: J&J
Datum: 29.06.2023
Let op:
Uw service was geweldig! Ik had een geweldige en gemakkelijke ervaring. Ik kreeg snel antwoord op vragen die ik beantwoord wilde hebben! Ik ben erg blij met de service.. Geweldig! Goed gedaan!
logo Fotostop.nl
Datum: 26.06.2023
Let op:
Ons bedrijf heeft al een paar keer met hen te maken gehad en we zijn tot nu toe heel tevreden. De klantenservice is efficiënt en behulpzaam, de prijzen zijn redelijk, de levering was snel. Zou zeker aanraden aan anderen om professioneel logo te ontwerpen.
logo HAMTEC
Logo: HAMTEC
Datum: 23.06.2023
Let op:
Domein:
We vonden deze service absoluut briljant. Snel en efficiënt en beantwoordden onze vragen onmiddellijk. Een geweldige manier om uw eigen logo te maken met kleuren en afbeeldingen die het beste bij uw service passen.
logo orgbouw
Logo: orgbouw
Datum: 20.06.2023
Let op:
Domein:
Ik heb genoten van het werken met dit bedrijf. Ze zijn erg geduldig en bieden zo veel. Ik vond het erg prettig om met Damien te werken, omdat hij mijn vragen op een zeer professionele manier beantwoordde. Ik heb dit bedrijf aan anderen aanbevolen.
logo CONFESSION ITEAM
Datum: 17.06.2023
Let op:
Een geweldige manier voor nieuwe bedrijven om van start te gaan en hun naam bekend en opgemerkt te krijgen. De aangeboden koopwaar en ondersteuning is perfect voor nieuwe ondernemers en de prijzen zijn redelijk.
logo ADINAN
Logo: ADINAN
Datum: 14.06.2023
Let op:
Domein:
Logogenie is een gebruikersvriendelijke site met een geweldig ondersteuningsteam dat elke klant op een professionele en efficiënte manier bijstaat. Ik was zeer tevreden over het bedrijf.
logo Cady Care Medical Center
Datum: 11.06.2023
Let op:
Domein:
Ik had mijn logo zo snel mogelijk nodig en had vragen over het proces. Ze belden me snel terug en waren erg beleefd en behulpzaam. Mijn logo moest ook wat bijgesneden worden en dat werd meteen gedaan. Ik zou Logogenie zeker aan anderen aanbevelen!
logo ASNY TRADING GMBH
Datum: 08.06.2023
Let op:
Domein:
Ik vond deze site heel eenvoudig te gebruiken en ik slaagde erin om in ongeveer 20 minuten een nieuw logo te ontwerpen. Ik ben er erg blij mee en mensen hebben commentaar gegeven over hoe origineel en intrigerend het is!
logo AUTOCRAFT
Logo: AUTOCRAFT
Datum: 05.06.2023
Let op:
Domein:
Echt een goede ervaring! Had een klein probleem bij het downloaden van het logo, het Instagram-logo werd niet weergegeven. Ik schreef hen en alles werd zeer efficiënt opgelost. Goed gedaan!
logo CLUB
Logo: CLUB
Datum: 02.06.2023
Let op:
Domein:
Ik heb mijn logo en ik hield van het proces. Het niveau van de klantenservice was uitstekend, naar mijn mening. Mijn vragen werden snel en grondig beantwoord. Het personeel was geduldig en luisterde naar mijn wensen. Ik zou Logogenie ten zeerste aanbevelen!
logo HCL ACADEMY
Logo: HCL ACADEMY
Datum: 30.05.2023
Let op:
Domein:
Uiterst tevreden met mijn bestelling , ik ontwierp mijn eigen visitekaartjes wat zeer gemakkelijk was en perfecte kleur keuzes, maakte de bestelling op de dinsdag en ze werden geleverd op de volgende maandag, toen aangekomen waren ze precies wat ik wilde. Zeer aan te bevelen
logo Middelveen
Logo: Middelveen
Datum: 27.05.2023
Let op:
Domein:
Geweldige pagina, geweldige service, geweldige producten en geweldige mensen die er werken! Alles wat ik nodig had voor mijn start-up :). Dank u voor uw uitstekende hulp en ondersteuning! Kan niet goed genoeg aanbevelen!
logo Intio
Logo: Intio
Datum: 24.05.2023
Let op:
Domein:
Jullie hebben de aanvraag voor ons Logo uitstekend uitgevoerd. We zijn erg blij met het resultaat. En we waren ook verbaasd over de uiterst snelle levering. Nogmaals bedankt en we zullen uw bedrijf en uw werk altijd aanbevelen. Met vriendelijke groetGisela
logo AMINOUS
Logo: AMINOUS
Datum: 21.05.2023
Let op:
Domein:
Ze hadden het perfecte logo voor mijn bedrijf. Het was gemakkelijk om het proces te voltooien en snel op zijn plaats te zijn. Ik zal zonder twijfel andere items gebruiken die zij aanbieden en hun behulpzame suggesties zijn zeer creatief. Ik ben zeer tevreden en blij.
logo ANA LAURA SANTOS HERNANDEZ
Datum: 18.05.2023
Let op:
Domein:
Elke soort maat of vorm hebben ze. Het was zeer gemakkelijk te bewerken en zodra u koopt is de klantendienst geweldig. Ik heb mijn logo al toegevoegd aan mijn webpagina en het ging zonder problemen. Ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken om mijn biz kaarten, shirts en hoeden te bestellen.
logo CRED
Logo: CRED
Datum: 15.05.2023
Let op:
Domein:
Logogenie heeft aan al mijn behoeften voldaan en meer. Ze zijn zeer behulpzaam en vriendelijk en bieden vele diensten voor uw zakelijke behoeften. Ik zou niet meer tevreden kunnen zijn!
logo The
Logo: The
Datum: 12.05.2023
Let op:
Domein:
Elke soort maat of vorm hebben ze. Het was zeer gemakkelijk te bewerken en zodra u koopt is de klantendienst geweldig. Ik heb mijn logo al toegevoegd aan mijn webpagina en het ging zonder problemen. Ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken om mijn biz kaarten, shirts en hoeden te bestellen.
logo Diego
Logo: Diego
Datum: 09.05.2023
Let op:
Domein:
Het logo was echt gemakkelijk te maken. Ik had problemen met het bekijken van het logo en toen de klantenservice contact met me opnam, hadden ze niet alleen het probleem opgelost, maar ook het bedrag teruggestort om het probleem goed te maken. Ik was geschokt en aangenaam verrast!
logo DUTCH
Logo: DUTCH
Datum: 06.05.2023
Let op:
Domein:
Mensvriendelijk. Kwaliteitsproducten en zeer geïnteresseerd in het helpen van hun clientèle. Zij luisteren naar suggesties en doen alles wat in hun macht ligt om aan de eisen van de klant te voldoen.
logo ro-invest
Logo: ro-invest
Datum: 03.05.2023
Let op:
Domein:
eerste keer dat ik ze gebruikte en de kwaliteit van de producten is geweldig. De banner is geweldig en van uitstekende kwaliteit met mijn eigen logo erop. Ik zou aan iedereen aanbevelen zal deze opnieuw gebruiken
logo RESETTLEMENT
Logo: RESETTLEMENT
Datum: 30.04.2023
Let op:
Domein:
Logo maker is een geweldig programma. Ze hebben een zeer gebruikersvriendelijke website. Hun ondersteunend personeel is altijd zeer behulpzaam en snel om eventuele problemen op te lossen. We hebben merchandise besteld zoals T-shirts, mokken en banners, alle items zagen er geweldig uit en kwamen zeer snel aan.
logo Al2ff
Logo: Al2ff
Datum: 27.04.2023
Let op:
Domein:
Ik kon niet meer tevreden zijn met mijn aankoop bij Logogenie. Uitstekende waarde voor een professioneel logo. Alles wat ik nodig had om mijn bedrijf te lanceren. Bedankt voor de uitstekende klantenservice. Ik zal uw service zeker doorverwijzen naar anderen.
logo Arena
Logo: Arena
Datum: 24.04.2023
Let op:
Domein:
Ik had zoveel plezier met het ontwerpen van mijn logo uit een overvloed aan keuzes, en elke keer als ik om hulp vroeg, kreeg ik snel antwoord met de antwoorden die ik nodig had. De klantenservice is geweldig! Ik zal deze website zeker weer gebruiken voor logo's!
logo NXTNET
Logo: NXTNET
Datum: 21.04.2023
Let op:
Domein:
Hun service is erg goed. Ik heb het logo en de visitekaartjes van ons bedrijf besteld. Ze hebben verschillende opties voor logo's, maar het enige nadeel is dat je maar een beperkt aantal woorden kunt invoeren om bij het logo te plaatsen. Over het algemeen is hun service goed.
logo Ebel
Logo: Ebel
Datum: 18.04.2023
Let op:
Domein:
De klantenservice is een van de beste die ik ooit heb gehad. Ik had een probleem en ze bleven er bovenop zitten; ze hielden me bij elke stap op de hoogte. Ik kan niet meer vragen dan dat!
logo Ghazalll
Logo: Ghazalll
Datum: 15.04.2023
Let op:
Domein:
Dus ik had een probleem met een aantal van de diensten die ik was niet zeker of ik zou annuleren of niet, maar na het krijgen van met het team ze bedacht hoe om de problemen op te lossen en maken het rite ill worden met behulp van hen weer en ik hen aanbevelen
logo NATOU GARI
Logo: NATOU GARI
Datum: 12.04.2023
Let op:
Domein:
Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve manier om professionaliteit aan uw bedrijf toe te voegen, dan is Logogenie een bedrijf dat precies dat biedt. Ze hebben ook een uitzonderlijke klantenservice!
logo LOGICAL SECURITY
Datum: 09.04.2023
Let op:
Domein:
Ik heb al verschillende keren van Logogenie gebruik gemaakt en ik ben nog nooit in het minst teleurgesteld geweest. Ik kan rekenen op accuraat en professioneel werk dat op tijd af is. Dat is de reden waarom ik blijf terugkomen. Ik beveel het gebruik van Logogenie van harte aan.
logo WATCH
Logo: WATCH
Datum: 06.04.2023
Let op:
Domein:
Mijn bestellingen kwamen snel. Ze corrigeerden een probleem dat ik had en vervingen de bestelling zonder kosten. Ik zal zonder voorbehoud opnieuw visitekaartjes, poloshirt en pet met merknaam bestellen. I
logo SAUERLAND.VERMIETUNG
Datum: 03.04.2023
Let op:
Domein:
Ik ben zo blij dat ik Logogenie ben tegengekomen. Ik heb niet alleen een professioneel uitziend logo gekregen, maar ook een eersteklas eenvoudig te bouwen website voor een wereldwijde bediening. Zeer tevreden!
logo GitiBrands
Logo: GitiBrands
Datum: 31.03.2023
Let op:
Domein:
Het was zo makkelijk om een nieuw logo te maken. Ik hield ervan hoe ik verschillende opties kreeg. Als u op zoek bent naar een logo en niet veel geld wilt uitgeven aan het inhuren van een grafisch kunstenaar, probeer dan zeker Logogenie.
logo ManhwaElite
Logo: ManhwaElite
Datum: 28.03.2023
Let op:
Domein:
Logogenie was uitstekend gedurende het hele proces, het ontwerp en de implementatie van een Logo voor mijn bedrijf. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen.
logo Little Dutch Grove
Datum: 25.03.2023
Let op:
Domein:
We hadden verschillende mensen betrokken bij het kiezen van een nieuw logo voor onze onderneming. Het was zo gemakkelijk om er een aantal uit te kiezen en vanaf dat moment was het een fluitje van een cent. Het nam de stress weg en bespaarde me een hoop tijd om uit te zoeken wat voor ons zou werken.
logo Aussems Interim Management
Datum: 22.03.2023
Let op:
Domein:
Al met al een zeer gemakkelijk, prettig bedrijf om mee te werken. Het ontvangen van facturen na aankoop zou makkelijker kunnen in plaats van er een te moeten aanvragen, maar afgezien van dit, allemaal goed.
logo ENG
Logo: ENG
Datum: 19.03.2023
Let op:
Domein:
Ik ben zo TEVREDEN en tevreden over Logogenie... ik zal nooit meer een ander bedrijf gebruiken! Hun producten zijn van hoge kwaliteit en hun klantenservice is uitstekend. Ik ben erg onder de indruk en heb ze al aanbevolen.
logo SLIJTERIJ BOTTELAAR
Datum: 16.03.2023
Let op:
Domein:
Ik heb mijn Logo, Visitekaartjes en Hoed ontworpen via Logogenie. Ik was ZEER TEVREDEN met het ontwerp en het gemak van de site. Alles kwam aan, zoals verwacht! Ik zou het zeker opnieuw gebruiken! Dank u, Logogenie.
logo STICHTING AHL TOUDGHA
Datum: 13.03.2023
Let op:
Domein:
Ik heb onlangs een logo aangeschaft en ben zeer tevreden over de professionele service. Wou ook een wijziging laten doen en dit werd snel en efficiënt gedaan. Ik ben echt een tevreden klant. Hartelijk dank!!!
logo MoneyMT
Logo: MoneyMT
Datum: 10.03.2023
Let op:
Domein:
Logogenie gaf me precies waar ik naar op zoek was. Het hele proces was heel eenvoudig. Ik gebruikte het logo binnen 5 minuten. Ze volgden binnen enkele dagen op met een telefoontje om er zeker van te zijn dat alles was zoals ik verwachtte. Ik zou ze aan iedereen aanraden!
logo TOKONAMI
Logo: TOKONAMI
Datum: 07.03.2023
Let op:
Domein:
Logogenie is een geweldig bedrijf dat me in staat heeft gesteld een geweldig logo te maken. Hun Logo creator was makkelijk te gebruiken en stelde me in staat om het logo te maken dat ik in mijn hoofd had. Het klantenserviceteam is absoluut fantastisch! Ik heb hun diensten al aan anderen aanbevolen.
logo Mijn Tweede Huis
Datum: 04.03.2023
Let op:
Domein:
Ik heb een klein bedrijfje dat ik probeer op te starten. Ik heb een fantastisch logo voor een zacht prijsje. Ik had niet de software of computervaardigheden om zelf een grafisch ontwerp te maken en ik had geen extra kapitaal om uit te geven. Logogenie was perfect!
logo Koen’s Tuingemak
Datum: 01.03.2023
Let op:
Domein: Letters A-Z
Mijn logo maken precies zoals ik wilde was erg makkelijk met Logogenie de prijs is erg comfortabel, wat ik kreeg kon ik veel meer betalen in een bedrijf, ik beveel dit bedrijf aan alle mensen die zaken hebben of die een bedrijf willen starten.
logo THETECHWISER
Logo: THETECHWISER
Datum: 26.02.2023
Let op:
Domein:
Toen ik voor het eerst op deze site keek, dacht ik dat ik -zoals op veel andere sites- te maken zou krijgen met machines; later realiseerde ik me dat er aardige mensen bij Logogenie werken, mensen die achter je project staan en je helpen om tot goede resultaten te komen.
logo PintoSchoonmaak
Datum: 23.02.2023
Let op:
Domein:
Alles wat ik bestelde was precies goed gedaan, en het was een snelle turn around van bestellen tot het ontvangen van de zending. Alleen zou ik willen dat er meer promotionele producten werden aangeboden, zoals sleutelhangers, koozies voor blikjes, frisbees, enz... maar wat er verkocht wordt, wordt altijd mooi afgewerkt... dank u
logo Artus Transport
Datum: 20.02.2023
Let op:
Domein:
Deze service was geweldig. Ik was in staat om een geweldig uitziend logo in wat leek alsof er geen tijd bij allen. De klantenservice was geweldig en ik kon niet meer tevreden zijn. Ik raad deze service ten zeerste aan.
logo moma
Logo: moma
Datum: 17.02.2023
Let op:
Domein: Letters A-Z
Ik heb nog niet alle voordelen gebruikt die Logogenie te bieden heeft, maar als nieuwe bedrijfseigenaar hebben ze mijn logoselectie en ontwerpproces erg gemakkelijk gemaakt. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen!
logo FUTURE
Logo: FUTURE
Datum: 14.02.2023
Let op:
Ik ben absoluut blij met de kwaliteit van mijn pennen en visitekaartjes, en de service is super. Ik kan erop vertrouwen dat dit bedrijf elke keer aan mijn verwachtingen voldoet en ze zelfs overtreft. Dank u.
logo VALENTI'S
Logo: VALENTI'S
Datum: 11.02.2023
Let op:
Domein:
De service was uitstekend, met een zeer gemakkelijk te gebruiken website. De kosten, wat ook een belangrijke factor is, waren ook redelijk. Ik wou dat ik deze website veel eerder had gevonden.
logo LEV-INOCULUM
Logo: LEV-INOCULUM
Datum: 08.02.2023
Let op:
Domein:
Ik ben altijd verbaasd over niet alleen wat Logogenie levert, maar ook hoe goed ze je bestelling uitvoeren. Het artikel arriveerde in praktisch geen tijd. En, het was alles wat ik nodig had en wilde.
logo van Kruistum & Baron
Datum: 05.02.2023
Let op:
Domein:
De website is zo ongelooflijk gebruiksvriendelijk. De klantenservice was snel met reageren en snel met het beantwoorden van alle vragen die ik had. Ik zal ze zeker aanbevelen en in de toekomst weer gebruiken.
logo KATECH
Logo: KATECH
Datum: 02.02.2023
Let op:
Domein:
Het logo dat ik koos vertegenwoordigt het merk (Vitafresh) dat ik aan het opbouwen ben en past perfect bij de health lifestyle producten die ik verkoop. Een zeer betaalbaar logo en ik ben sindsdien terug geweest voor een ander. Zeer aan te bevelen
1 2 3
x