Feedback van klanten

logo REVISTA BACAI CHANNEL
Datum: 05.10.2022
Let op:
Ik ben blij met de 24-uurs reactietijd voor mijn vragen. Ik hou ook van de proactieve aanpak van Logogenie. Ze richten zich op het effectief gedaan krijgen van dingen.
logo SUMSETS
Logo: SUMSETS
Datum: 02.10.2022
Let op:
Domein:
Met behulp van de logoservice vonden wij het gemakkelijk om een passend logo te ontwikkelen en te kiezen voor ons bedrijf in Coconut Creek, Florida. Vanwege deze positieve ervaring zullen wij een website gaan ontwikkelen met behulp van de logoservice.
logo van Limburg Fietsen
Datum: 29.09.2022
Let op:
Domein:
Ik vond de site erg makkelijk te gebruiken, vond het ideale logo dat ik kon aanpassen en helemaal perfect kon maken! Tot nu toe heb ik niets om over te klagen en ik zou het ten zeerste aanbevelen
logo Spiritual Heal Yourself
Datum: 26.09.2022
Let op:
Domein:
Snel, gemakkelijk, betere prijzen en de klantenservice is altijd bereid om te helpen. Gebruik de chat drop down om meteen met iemand te spreken. Zal Logogenie blijven gebruiken.
logo KRISTAL
Logo: KRISTAL
Datum: 23.09.2022
Let op:
Domein:
Ik heb zeer goede ervaringen met Logogenie. Ik was erg onder de indruk van het gebruiksgemak van de tools en de kwaliteit van de output nadat ik producten had besteld. Ik heb zelfs opnieuw visitekaartjes besteld omdat ik ze zo goed vond!
logo Slow
Logo: Slow
Datum: 20.09.2022
Let op:
Domein:
Logo was heel gemakkelijk te maken. De klantenservice was erg behulpzaam. Ik raad aan dit bedrijf te gebruiken. Top cijfers voor mijn ervaring. Zeker een 5/5 voor alles.
logo VALLAS
Logo: VALLAS
Datum: 17.09.2022
Let op:
Domein:
Mooi, goed ontworpen logo. Eentje waar ik trots op kan zijn op mijn webpagina en visitekaartjes. Het was precies wat ik in gedachten had en het is snel en professioneel gedaan. Ik kreeg verschillende opties te zien.De klantenservice van Logogenie is top!!!
logo URBA VOYAGE
Logo: URBA VOYAGE
Datum: 14.09.2022
Let op:
Domein:
Ik vond de diensten en producten van dit bedrijf absoluut fantastisch voor de aangeboden kosten/prijs.Voor kleine start-ups is dit bedrijf je eerste stop om te bezoeken.Veel succes & de beste wensen voor alle ondernemers.
logo MINISTERIOS DO SOM
Datum: 11.09.2022
Let op:
Domein:
Web Site heeft functies om logo uiterst gemakkelijk te ontwerpen. Ook kaarten van goede kwaliteit en uiterst snelle en efficiënte service. Beste bedrijf op dit gebied dat ik tot nu toe ben tegengekomen!
logo Stad
Logo: Stad
Datum: 08.09.2022
Let op:
Domein:
Mijn visitekaartjes werden in perfecte staat afgeleverd! Ik ben zeer tevreden met de diensten van Logogenie! Ik heb ook een logo gemaakt voor mijn bedrijf. Zeer gemakkelijke hulpmiddelen en enkele sjablonen om te inspireren...
logo BORNA SHIMI KIAN
Datum: 05.09.2022
Let op:
Ik was in staat om het exacte logo te krijgen dat ik wilde en iedereen bij Logogenie was erg behulpzaam tijdens het hele proces. De prijs was geweldig, en iedereen in mijn bedrijf is super blij met het resultaat.
logo TotallFina
Logo: TotallFina
Datum: 02.09.2022
Let op:
Domein:
De vriendelijke instructie van het support team is niets minder dan professioneel. Met hun intuïtieve hulp is de business van mijn salon verdubbeld! Ik zal de site zeker aanbevelen aan al mijn collega-ondernemers!
logo DIGITAL
Logo: DIGITAL
Datum: 30.08.2022
Let op:
Ik heb Logogenie voor meerdere bedrijven gebruikt en vond hun website gemakkelijk te gebruiken en zeer professioneel. Ik zal ze zeker weer gebruiken wanneer ik andere bedrijven lanceer.
logo PROM
Logo: PROM
Datum: 27.08.2022
Let op:
Domein:
Ik kwam naar Logogenie om wat visitekaartjes te ontwerpen. Ze maakten dat gemakkelijk & het resultaat was professioneel weergegeven PDQ. Ik vond het logo mooi genoeg om dat ook te kopen, voor briefhoofd & merkmateriaal. Als ik nog meer merkproducten nodig heb, zal ik zeker weer gebruik maken van FLS.
logo Auto innen Manufactor
Datum: 24.08.2022
Let op:
Domein:
Snel en eenvoudig, ik kon naadloos een logo kiezen en aanpassen, het toepassen op een mooi model visitekaartje en ze thuis laten drukken en leveren in een zeer korte tijd voor een zeer redelijke prijs! Ik zal het zeker weer gebruiken, en hun diensten aanbevelen!
logo Wilma
Logo: Wilma
Datum: 21.08.2022
Let op:
Domein: Letters A-Z
Ik heb verschillende ontwerpen van mijn logo gemaakt en in alle gevallen was het personeel van Logogenie een grote hulp. Ik voel me veilig als ik bij Logogenie winkel, heb nog nooit een mislukking meegemaakt en kan hen alleen maar aanbevelen.
logo CVIT
Logo: CVIT
Datum: 18.08.2022
Let op:
Ik was een beetje bezorgd om een enige provider te gebruiken maar ik heb er geen spijt van! Wanneer ik hulp nodig had bij het bouwen van mijn website kreeg ik altijd een zeer efficiënt en snel antwoord. De producten zijn van een goede kwaliteit en tegen een eerlijke prijs. Ik zou het iedereen aanraden
logo Oerlemans dak onderhoud
Datum: 15.08.2022
Let op:
Domein:
Ik kreeg goede producten wanneer ik dat wilde, en wanneer ik ontevreden was kreeg ik onmiddellijk hulp. Dat is iets wat bedrijven zelden doen, een morele verantwoordelijkheid hebben om voor hun klanten te zorgen, en dat is een zeer goede zaak, want we zullen blijven terugkomen
logo opsterlandonline
Datum: 12.08.2022
Let op:
Domein:
Ik heb een aantal logodiensten bekeken en deze had de beste algemene waarde. Ik heb een logo gemaakt waar ik blij mee was en de prijs was geweldig vergeleken met wat je elders krijgt.
logo Cosa
Logo: Cosa
Datum: 09.08.2022
Let op:
Domein:
Ik ben zo blij dat ik Logogenie gevonden heb. Het was absoluut verbazingwekkend hoe gemakkelijk het was om mijn nieuwe logo te maken. Hun klantenserviceteam bood uitstekende ondersteuning...altijd. Mijn nieuwe logo zal zeker een geweldig visueel beeld vormen op mijn nieuwe blog.
logo 760
Logo: 760
Datum: 06.08.2022
Let op:
Domein:
Ik heb deze site al een aantal keer gebruikt en ook een bestelling geplaatst voor logo's. Makkelijk in gebruik en snelle levering van artwork. Ik heb ook een paar 'works in progress' en zal de service opnieuw gebruiken.
logo MALIKOVSKI
Logo: MALIKOVSKI
Datum: 03.08.2022
Let op:
Domein:
Verbluffend resultaat, ontworpen, gedrukt en bijgesneden op goede kwaliteit karton en binnen 5 dagen geleverd tegen een goede prijs. Zeer snelle turn-around. Resultaten waren beter dan verwacht.
logo Di
Logo: Di
Datum: 31.07.2022
Let op:
Domein:
Duizenden logo's om uit te kiezen en verschillende manieren om aan te passen. Vriendelijk klantenserviceteam en snel antwoord. Betere prijzen in vergelijking met anderen. Zeker aan te bevelen ! Dank u.
logo Info
Logo: Info
Datum: 31.07.2022
Let op:
Domein:
Logogenie is een geweldig product!!! Het gebruik ervan is zeer eenvoudig en de website graphics hebben een professionele uitstraling. God heeft jullie allen gezegend om een geweldig, geweldig, geweldig product te produceren!!!
logo Limitless
Logo: Limitless
Datum: 16.07.2022
Let op:
Domein:
Ik vond de verscheidenheid aan logo's de beste op het internet. Het is snel, gemakkelijk, goede prijs en de formaten die ze me gaven waren zeer grondig. Ik hield van de domeinnaam die ze me gaven en het was gemakkelijk om het op te starten. Ik hou van EASY. Ik hou van kwaliteit. Ik heb beide en ben tevreden.
logo Teariffic
Logo: Teariffic
Datum: 13.07.2022
Let op:
Domein:
Ik ben blij dat ik Logogenie heb gevonden. Mijn logo's voor mijn bedrijf zien er geweldig uit tegen een redelijke prijs. Gemakkelijk om te werken met de website voor mijn logo's. Moet zijn Logo's gemakkelijk gemaakt.
logo DANQINO
Logo: DANQINO
Datum: 07.07.2022
Let op:
Domein:
De service was geweldig om een logo te ontwerpen! De klantenservice was meer dan bereid om me te helpen en ging tot het uiterste om ervoor te zorgen dat ik tevreden was met mijn aankoop. Ik zal zeker zaken met hen blijven doen.
logo TANDARTSPRAKTIJK
Datum: 04.07.2022
Let op:
Domein:
In het begin was ik sceptisch en niet zeker of de service die ik zocht zou worden geleverd, later realiseerde ik me dat mijn verwachtingen werden overtroffen. Ik zou iedereen die snel zijn eigen logo en merk wil ontwerpen aanraden om gebruik te maken van de diensten van uw bedrijf.
logo Wanderlust Management
Datum: 01.07.2022
Let op:
Domein:
Ik was huiverig om met een logo te werken, maar nadat ik me had aangemeld, was het zo gemakkelijk en ze waren er om te helpen wanneer dat nodig was. Super vriendelijke klantenservice en de prijs was geweldig!
logo RIGICOQUE S.A
Datum: 28.06.2022
Let op:
Domein:
Na wat problemen te hebben gehad was hun ondersteunend personeel zeer behulpzaam bij het corrigeren van mijn probleem. Ik heb mijn nieuwe logo op visitekaartjes gebruikt en ze zagen er nog geweldig uit ook. Over het algemeen zeer tevreden.
logo EMSV Sarl
Logo: EMSV Sarl
Datum: 25.06.2022
Let op:
Domein:
Ik ben overweldigd door het serviceniveau dat ik van Logogenie heb ontvangen. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen en zal zeker terugkomen om een nieuw logo aan te schaffen.
logo Antoine
Logo: Antoine
Datum: 07.06.2022
Let op:
Domein:
Mijn ervaring met "Logogenie" was uitstekend! Ik hoop zaken te blijven doen met het bedrijf op de weg! Alle problemen zijn zeer snel opgelost!
logo bondex
Logo: bondex
Datum: 04.06.2022
Let op:
Domein:
Geweldig bedrijf, mailde me zelfs voordat ze mijn kaarten drukten om me te laten weten dat het lettertype en de kleur, indien gekozen, niet erg goed zouden uitkomen! Was erg dankbaar dat ze me de kosten van het opnieuw drukken hebben bespaard! Dank u, ik kom zeker terug! :)
logo FinRisk.eu
Logo: FinRisk.eu
Datum: 29.05.2022
Let op:
Domein:
Ik had nog nooit een website gebouwd en met Logogenie was het gemakkelijk en professioneel tegen een zeer redelijke prijs! Ik zou ze zeker aanraden voor al uw zakelijke behoeften!
logo Flaming
Logo: Flaming
Datum: 26.05.2022
Let op:
Domein:
Logogenie biedt een eenvoudige, goed ontworpen, kosteneffectieve ervaring van begin tot eind. De brede selectie van keuzes is veruit de beste van alle online logo-leveranciers. Ik zou ze zeker weer gebruiken en aanbevelen.
logo FUTURE
Logo: FUTURE
Datum: 23.05.2022
Let op:
Domein:
Sinds ik hier bij Logogenie winkel, zijn jullie alleen maar aardig geweest. Ik heb nog nooit iets gehad wat ik niet kon krijgen.
logo SIMITRANS
Logo: SIMITRANS
Datum: 14.05.2022
Let op:
Uitstekende website en gemakkelijk te gebruiken voor degenen die weinig ervaring hebben met dit soort diensten. Ook zeer tevreden over de online en email ondersteuning en de eindresultaten!
logo LEVEL UP
Logo: LEVEL UP
Datum: 11.05.2022
Let op:
Domein:
Dit platform maakt het gemakkelijk voor één om verbazende ontwerpen zonder enige opleiding in grafisch Ontwerpen te creëren. Persoonlijk ben ik dankbaar voor de online diensten. Als bedrijf hopen wij dat u zult blijven bestaan en een spectaculaire klantenervaring zult blijven bieden.
logo ADASET
Logo: ADASET
Datum: 02.05.2022
Let op:
Logogenie heeft ons ongelooflijk geholpen met vele aspecten van ons bedrijf. Van het maken van logo's, tot marketing en website! Ik raad Logogenie ten zeerste aan!!
logo Veera Builders & Promotors
Datum: 29.04.2022
Let op:
Domein:
De visitekaartjes zijn mooi, van goede kwaliteit en krijgen uitstekend commentaar als ze worden uitgedeeld. "Mooie kaartjes" of "Dit ziet er geweldig uit". Naarmate mijn bedrijf groeit en er nieuwe mensen bijkomen, zullen er meer nieuwe en vervangende kaartjes worden besteld. Hartelijk dank.
logo Cozy
Logo: Cozy
Datum: 26.04.2022
Let op:
Domein:
Logogenie leverde uitstekende producten voor mijn bedrijf en de kwaliteit van de producten die ik kocht is geweldig. Ik hou van de visitekaartjes. Ik ben er trots op ze uit te delen. Dank u voor het ontwerpen van een eersteklas website. Je maakte het gemakkelijk om er doorheen te manoeuvreren.
logo COMBINI
Logo: COMBINI
Datum: 23.04.2022
Let op:
Domein:
Veel keuzes en combinaties om uit te kiezen en te combineren. Gemakkelijk te gebruiken. Ik had hulp nodig om een bestaand logo te veranderen voor een eenmalige opdruk in een andere kleur en kreeg een snelle oplossing voor mijn probleem.
logo mehr
Logo: mehr
Datum: 17.04.2022
Let op:
Domein:
Ik heb in het verleden andere website bouwers gebruikt, maar de Website bouwer van Weebly is de makkelijkste die ik ooit heb gebruikt. Ik vind het geweldig dat ze constant opties toevoegen om aan mijn site toe te voegen.
logo DYG HAUSTECHNIK
Datum: 08.04.2022
Let op:
Domein: Bouw, renovatie
Mijn zoon had een logo nodig voor een startend bedrijf. Zonder extra geld voor logo's, marketing, enz., stuitten we op Logogenie. WOW!!! We zijn onder de indruk! Hij vond een geweldig logo dat bij zijn bedrijf past en we konden het kleurenschema aanpassen aan waar hij naar op zoek was.
logo Piye Consultancy Services
Datum: 10.06.2015
Let op:
Awesome way to create a clean logo design! I really like the site and the fonctionalities of the logo engine. i'll be sure to recommend this site ;)
logo Psychiatrie Nederland
Datum: 04.02.2014
Let op:
An amazing solution for creating nice company logos, the tools are very easy to use and allow users like me to create original logo designs
logo VisserFood®
Logo: VisserFood®
Datum: 21.01.2014
Let op:
What an excellent peice of software to create business logos ! i can't wait to see how it's going to come out on stationary products.
1