Moet u snel een logo ontwerpen?
Wij hebben de perfecte oplossing voor u! Ontwerp een logo online in slechts een paar minuten
en download uw hoge resolutie grafische bestanden vanaf uw gebruikersaccount!
Logo ontwerp: Letters A-Z
Creëer een Letters A-Z-logo in slechts enkele minuten dankzij Logogenie's logocreator. Terwijl u uw Letters A-Z-logo maakt, kunt u kiezen uit een aantal logo-iconen en lettertypen (bedrijfsnaam, slogan...)

Maak uw Letters A-Z-logo in drie eenvoudige stappen!

Stap 1 : Typ uw bedrijfsnaam (uw bedrijfsnaam verschijnt naast het gekozen pictogram).

Stap 2: Selecteer uw pictogram. U kunt kiezen uit een groot aantal pictogrammen, gefilterd op bedrijfsdomein (bijv. Letters A-Z). Kies het pictogram dat het beste bij uw Letters A-Z-logo past.

Stap 3 : Last but not least: kies uw finishing touch. Tijdens de 3e stap kunt u kiezen uit een reeks effecten (glanseffecten, slagschaduwen, enz...) die u op uw logo-ontwerp toepast. Met deze effecten kunt u uw logo volledig aanpassen en een extra stijlvol effect toevoegen.

U kunt ook de kleuren van uw icoon veranderen met behulp van de kleurenkiezer. Elk deel van uw pictogram kan worden aangepast om uw logocompositie zo uniek en origineel mogelijk te maken.

Effecten zoals : Slagschaduwen, fadings, gloedeffecten... geven uw Letters A-Z-logo meer volume.

Klantengetuigenissen & logo generator ontwerpen

moma
« Ik heb nog niet alle voordelen gebruikt die Logogenie te bieden heeft, maar als nieuwe bedrijfseigenaar hebben ze mijn logoselectie en ontwerpproces erg gemakkelijk gemaakt. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen! »
Wilma
« Ik heb verschillende ontwerpen van mijn logo gemaakt en in alle gevallen was het personeel van Logogenie een grote hulp. Ik voel me veilig als ik bij Logogenie winkel, heb nog nooit een mislukking meegemaakt en kan hen alleen maar aanbevelen. »
Koen’s Tuingemak
« Mijn logo maken precies zoals ik wilde was erg makkelijk met Logogenie de prijs is erg comfortabel, wat ik kreeg kon ik veel meer betalen in een bedrijf, ik beveel dit bedrijf aan alle mensen die zaken hebben of die een bedrijf willen starten. »
SIMIT PARADIJS BV
« Ik ben niets dan verbaasd over mijn werk met Logogenie. Van het logo, tot de website, tot de visitekaartjes, de professionele ondersteuning is grondig, tijdig, en vrolijk. Het is een plezier om Logomaker.com als een vertrouwde zakenpartner te beschouwen. »
RUND UM HAUS UND GARTEN
« Echt makkelijk om die logo-ontwerper te gebruiken en het eindresultaat was echt indrukwekkend. Ik heb de verschillende sjablonen gebruikt en ze hebben allemaal goed gewerkt. Ik heb het grotere logo op een aantal katoenen tassen laten drukken en ze zien er geweldig uit. »
DYG HAUSTECHNIK
« Mijn zoon had een logo nodig voor een startend bedrijf. Zonder extra geld voor logo's, marketing, enz., stuitten we op Logogenie. WOW!!! We zijn onder de indruk! Hij vond een geweldig logo dat bij zijn bedrijf past en we konden het kleurenschema aanpassen aan waar hij naar op zoek was. »
x