logo maker

Een logomaker aangepast aan uw behoeften

Wilt u uw eigen bedrijf beginnen? Probeer onze logomaker en ontwerp uw logo online. Onze logo ontwerp service is snel en makkelijk te gebruiken. Probeer onze logo maker vandaag nog en maak uw logo in slechts een paar minuten.
Maak nu een logo met onze logomaker
Kies uw sector uit de onderstaande lijst

Klantengetuigenissen & logo generator ontwerpen

ALFA
« Ik had een geweldige ervaring met de klantenservice. Er wordt snel gereageerd. Vriendelijk personeel. Veel waar voor je geld. Ik zal hun diensten opnieuw gebruiken. Zeer aan te bevelen. »
TORONTOTATTOOO
« Mijn nieuwe logo heeft mijn bedrijf een boost gegeven. Met de gebruiksvriendelijke logo-ontwerper heb ik verschillende logo's kunnen ontwerpen voordat ik mijn definitieve beslissing nam over welk logo het beste voor mij zou werken. Bedankt Logogenie »
DEINKURSKANAL
« Vond het makkelijk om de site te gebruiken en creëerde het perfecte logo dat ik vervolgens kocht samen met een aantal andere marketing en promo artikelen. Heb het al aan anderen aanbevolen. »
BingoNite
« Logogenie is erg makkelijk te gebruiken en biedt veel keuzes en variaties om je Logo uniek te maken. Ik vind het geweldig dat het niet alleen Logo Design is, maar ook promotionele producten en on-going marketing ondersteuning. »
Johnny Men's Bracelet
« Zeer goede logo-editor. Uiterst goede klantenservice; toen ik niet tevreden was met sommige van hun producten, stuurden ze me nieuwe en betaalden ze me ook 20% van de hele bestelling terug. Ik raad echt aan om met dit bedrijf te werken, omdat ze staan voor hun producten. »
Nefertiti
« Ik ben dankbaar dat mijn probleem was opgelost, ik kreeg snel antwoord van het bedrijf en het meisje dat voor me zorgde was erg aardig en wist me goed te oriënteren, heel erg bedankt voor alles, ik ben blij met mijn producten, aangezien het er meerdere zijn. »
Begin met het ontwerpen van uw logo
Creëer uw logo in vijf minuten
Een logo maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Met behulp van onze logomaker, maak je zelf je logo in 3 eenvoudige en snelle stappen.

Onze logo maker heeft onlangs grote upgrades ondergaan, waaronder nieuwe online ontwerptools, een breed scala aan kwaliteitslogo icônes en meer opties. U krijgt meer waar voor uw geld wanneer u uw HD grafische bestanden downloadt!

Deze opties omvatten een sociaal netwerk pakket met alles wat je nodig hebt om je Facebook, Twitter, Instagram... profielen te branding, onbeperkte aanpassingen die je in staat stellen om verschillende logo formaten te maken die je nodig hebt voor je branding zonder extra kosten. De zwart-wit optie voor specifieke elementen zoals 3D afdrukken, bedrijfsstempels en nog veel meer.

Probeer onze online logo maker en ontwerp uw logo in minder dan 5 minuten.
1. Voer uw bedrijfsgegevens in

Voer eerst uw bedrijfsnaam en slogan in. Kies uw branche en laat de logomaker de rest doen.

2. Kies een logosjabloon

De volgende stap is het kiezen van een logosjabloon. Dankzij de algoritmes van de logomaker kunt u kiezen uit honderden kwaliteitslogo's die voor u zijn gemaakt.

3. Bekijk en download uw logo

Als u klaar bent met het aanpassen van uw logo met de logomaker, kunt u een voorbeeld zien en als u er tevreden mee bent, kunt u de HD bestanden downloaden.
logo maker tool
Extra opties:
Vector formaten:
Verkrijg vector bestandsformaten (SVG, PDF) van uw logo, deze bestanden zijn bewerkbaar met programma's zoals Adobe Illustrator en Photoshop. Deze hoge-resolutie bestanden worden aanbevolen voor marketing & drukwerk doeleinden.
Sociale Netwerk Formaten:
Perfecte bestandsformaten van uw logo voor uw profielpagina's van sociale netwerken. Deze optie is praktisch omdat u uw logo niet zelf hoeft aan te passen aan de vereiste afmetingen voor uw sociale netwerkpagina's.
Onbeperkte wijzigingen:
Breng zoveel wijzigingen aan in uw logo als u wilt: lay-out, kleuren, lettertypes en symbolen. Deze optie is erg handig omdat u uw logo later misschien moet aanpassen voor marketing- en drukwerkdoeleinden.
Zwart-wit formaten:
Black & white bestandsformaten van uw logo in transparante en gekleurde achtergrondformaten. Zwart-wit formaten zijn handig als u ze wilt gebruiken voor marketing en reclame.
Exclusieve optie:
Deze optie geeft u exclusieve rechten op uw logo! U ontvangt een ondertekend contract voor de auteursrechten, uw logo zal ook permanent van onze site worden verwijderd. (Registratie niet inbegrepen).
Persoonlijke klantenservice
Black & white bestandsformaten van uw logo in transparante en gekleurde achtergrondformaten. Zwart-wit formaten zijn handig als u ze wilt gebruiken voor marketing en reclame.
Probeer nu onze logomaker