logo maker

Een logomaker aangepast aan uw behoeften

Wilt u uw eigen bedrijf beginnen? Probeer onze logomaker en ontwerp uw logo online. Onze logo ontwerp service is snel en makkelijk te gebruiken. Probeer onze logo maker vandaag nog en maak uw logo in slechts een paar minuten.
Maak nu een logo met onze logomaker
Kies uw sector uit de onderstaande lijst

Klantengetuigenissen & logo generator ontwerpen

REVISTA BACAI CHANNEL
« Ik ben blij met de 24-uurs reactietijd voor mijn vragen. Ik hou ook van de proactieve aanpak van Logogenie. Ze richten zich op het effectief gedaan krijgen van dingen. »
SUMSETS
« Met behulp van de logoservice vonden wij het gemakkelijk om een passend logo te ontwikkelen en te kiezen voor ons bedrijf in Coconut Creek, Florida. Vanwege deze positieve ervaring zullen wij een website gaan ontwikkelen met behulp van de logoservice. »
van Limburg Fietsen
« Ik vond de site erg makkelijk te gebruiken, vond het ideale logo dat ik kon aanpassen en helemaal perfect kon maken! Tot nu toe heb ik niets om over te klagen en ik zou het ten zeerste aanbevelen »
Spiritual Heal Yourself
« Snel, gemakkelijk, betere prijzen en de klantenservice is altijd bereid om te helpen. Gebruik de chat drop down om meteen met iemand te spreken. Zal Logogenie blijven gebruiken. »
KRISTAL
« Ik heb zeer goede ervaringen met Logogenie. Ik was erg onder de indruk van het gebruiksgemak van de tools en de kwaliteit van de output nadat ik producten had besteld. Ik heb zelfs opnieuw visitekaartjes besteld omdat ik ze zo goed vond! »
Slow
« Logo was heel gemakkelijk te maken. De klantenservice was erg behulpzaam. Ik raad aan dit bedrijf te gebruiken. Top cijfers voor mijn ervaring. Zeker een 5/5 voor alles. »
Begin met het ontwerpen van uw logo
Creëer uw logo in vijf minuten
Een logo maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Met behulp van onze logomaker, maak je zelf je logo in 3 eenvoudige en snelle stappen.

Onze logo maker heeft onlangs grote upgrades ondergaan, waaronder nieuwe online ontwerptools, een breed scala aan kwaliteitslogo icônes en meer opties. U krijgt meer waar voor uw geld wanneer u uw HD grafische bestanden downloadt!

Deze opties omvatten een sociaal netwerk pakket met alles wat je nodig hebt om je Facebook, Twitter, Instagram... profielen te branding, onbeperkte aanpassingen die je in staat stellen om verschillende logo formaten te maken die je nodig hebt voor je branding zonder extra kosten. De zwart-wit optie voor specifieke elementen zoals 3D afdrukken, bedrijfsstempels en nog veel meer.

Probeer onze online logo maker en ontwerp uw logo in minder dan 5 minuten.
1. Voer uw bedrijfsgegevens in

Voer eerst uw bedrijfsnaam en slogan in. Kies uw branche en laat de logomaker de rest doen.

2. Kies een logosjabloon

De volgende stap is het kiezen van een logosjabloon. Dankzij de algoritmes van de logomaker kunt u kiezen uit honderden kwaliteitslogo's die voor u zijn gemaakt.

3. Bekijk en download uw logo

Als u klaar bent met het aanpassen van uw logo met de logomaker, kunt u een voorbeeld zien en als u er tevreden mee bent, kunt u de HD bestanden downloaden.
logo maker tool
Extra opties:
Vector formaten:
Verkrijg vector bestandsformaten (SVG, PDF) van uw logo, deze bestanden zijn bewerkbaar met programma's zoals Adobe Illustrator en Photoshop. Deze hoge-resolutie bestanden worden aanbevolen voor marketing & drukwerk doeleinden.
Sociale Netwerk Formaten:
Tous les formats dont vous avez besoin pour vos profiles facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, etc...
Onbeperkte wijzigingen:
Effectuez autant de modifications sur votre logo que vous souhaitez sans limitations avec notre outil en ligne.
Zwart-wit formaten:
Formats noir et blanc de votre logo pour vos déclinaisons de produits, impressions, etc..
Exclusieve optie:
Deze optie geeft u exclusieve rechten op uw logo! U ontvangt een ondertekend contract voor de auteursrechten, uw logo zal ook permanent van onze site worden verwijderd. (Registratie niet inbegrepen).
Persoonlijke klantenservice
Formats noir et blanc de votre logo pour vos déclinaisons de produits, impressions, etc..
Probeer nu onze logomaker