logo maker

Een logomaker aangepast aan uw behoeften

Wilt u uw eigen bedrijf beginnen? Probeer onze logomaker en ontwerp uw logo online. Onze logo ontwerp service is snel en makkelijk te gebruiken. Probeer onze logo maker vandaag nog en maak uw logo in slechts een paar minuten.
Maak nu een logo met onze logomaker
Kies uw sector uit de onderstaande lijst

Klantengetuigenissen & logo generator ontwerpen

AUTOCRAFT
« Echt een goede ervaring! Had een klein probleem bij het downloaden van het logo, het Instagram-logo werd niet weergegeven. Ik schreef hen en alles werd zeer efficiënt opgelost. Goed gedaan! »
CLUB
« Ik heb mijn logo en ik hield van het proces. Het niveau van de klantenservice was uitstekend, naar mijn mening. Mijn vragen werden snel en grondig beantwoord. Het personeel was geduldig en luisterde naar mijn wensen. Ik zou Logogenie ten zeerste aanbevelen! »
HCL ACADEMY
« Uiterst tevreden met mijn bestelling , ik ontwierp mijn eigen visitekaartjes wat zeer gemakkelijk was en perfecte kleur keuzes, maakte de bestelling op de dinsdag en ze werden geleverd op de volgende maandag, toen aangekomen waren ze precies wat ik wilde. Zeer aan te bevelen »
Middelveen
« Geweldige pagina, geweldige service, geweldige producten en geweldige mensen die er werken! Alles wat ik nodig had voor mijn start-up :). Dank u voor uw uitstekende hulp en ondersteuning! Kan niet goed genoeg aanbevelen! »
Intio
« Jullie hebben de aanvraag voor ons Logo uitstekend uitgevoerd. We zijn erg blij met het resultaat. En we waren ook verbaasd over de uiterst snelle levering. Nogmaals bedankt en we zullen uw bedrijf en uw werk altijd aanbevelen. Met vriendelijke groetGisela »
AMINOUS
« Ze hadden het perfecte logo voor mijn bedrijf. Het was gemakkelijk om het proces te voltooien en snel op zijn plaats te zijn. Ik zal zonder twijfel andere items gebruiken die zij aanbieden en hun behulpzame suggesties zijn zeer creatief. Ik ben zeer tevreden en blij. »
Begin met het ontwerpen van uw logo
Creëer uw logo in vijf minuten
Een logo maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Met behulp van onze logomaker, maak je zelf je logo in 3 eenvoudige en snelle stappen.

Onze logo maker heeft onlangs grote upgrades ondergaan, waaronder nieuwe online ontwerptools, een breed scala aan kwaliteitslogo icônes en meer opties. U krijgt meer waar voor uw geld wanneer u uw HD grafische bestanden downloadt!

Deze opties omvatten een sociaal netwerk pakket met alles wat je nodig hebt om je Facebook, Twitter, Instagram... profielen te branding, onbeperkte aanpassingen die je in staat stellen om verschillende logo formaten te maken die je nodig hebt voor je branding zonder extra kosten. De zwart-wit optie voor specifieke elementen zoals 3D afdrukken, bedrijfsstempels en nog veel meer.

Probeer onze online logo maker en ontwerp uw logo in minder dan 5 minuten.
1. Voer uw bedrijfsgegevens in

Voer eerst uw bedrijfsnaam en slogan in. Kies uw branche en laat de logomaker de rest doen.

2. Kies een logosjabloon

De volgende stap is het kiezen van een logosjabloon. Dankzij de algoritmes van de logomaker kunt u kiezen uit honderden kwaliteitslogo's die voor u zijn gemaakt.

3. Bekijk en download uw logo

Als u klaar bent met het aanpassen van uw logo met de logomaker, kunt u een voorbeeld zien en als u er tevreden mee bent, kunt u de HD bestanden downloaden.
logo maker tool
Extra opties:
Vector formaten:
Verkrijg vector bestandsformaten (SVG, PDF) van uw logo, deze bestanden zijn bewerkbaar met programma's zoals Adobe Illustrator en Photoshop. Deze hoge-resolutie bestanden worden aanbevolen voor marketing & drukwerk doeleinden.
Sociale Netwerk Formaten:
Perfecte bestandsformaten van uw logo voor uw profielpagina's van sociale netwerken. Deze optie is praktisch omdat u uw logo niet zelf hoeft aan te passen aan de vereiste afmetingen voor uw sociale netwerkpagina's.
Onbeperkte wijzigingen:
Breng zoveel wijzigingen aan in uw logo als u wilt: lay-out, kleuren, lettertypes en symbolen. Deze optie is erg handig omdat u uw logo later misschien moet aanpassen voor marketing- en drukwerkdoeleinden.
Zwart-wit formaten:
Black & white bestandsformaten van uw logo in transparante en gekleurde achtergrondformaten. Zwart-wit formaten zijn handig als u ze wilt gebruiken voor marketing en reclame.
Exclusieve optie:
Deze optie geeft u exclusieve rechten op uw logo! U ontvangt een ondertekend contract voor de auteursrechten, uw logo zal ook permanent van onze site worden verwijderd. (Registratie niet inbegrepen).
Persoonlijke klantenservice
Black & white bestandsformaten van uw logo in transparante en gekleurde achtergrondformaten. Zwart-wit formaten zijn handig als u ze wilt gebruiken voor marketing en reclame.
Probeer nu onze logomaker
x