logo maker

Een logomaker aangepast aan uw behoeften

Wilt u uw eigen bedrijf beginnen? Probeer onze logomaker en ontwerp uw logo online. Onze logo ontwerp service is snel en makkelijk te gebruiken. Probeer onze logo maker vandaag nog en maak uw logo in slechts een paar minuten.
Maak nu een logo met onze logomaker
Kies uw sector uit de onderstaande lijst

Klantengetuigenissen & logo generator ontwerpen

J&J
« Uw service was geweldig! Ik had een geweldige en gemakkelijke ervaring. Ik kreeg snel antwoord op vragen die ik beantwoord wilde hebben! Ik ben erg blij met de service.. Geweldig! Goed gedaan! »
Fotostop.nl
« Ons bedrijf heeft al een paar keer met hen te maken gehad en we zijn tot nu toe heel tevreden. De klantenservice is efficiënt en behulpzaam, de prijzen zijn redelijk, de levering was snel. Zou zeker aanraden aan anderen om professioneel logo te ontwerpen. »
HAMTEC
« We vonden deze service absoluut briljant. Snel en efficiënt en beantwoordden onze vragen onmiddellijk. Een geweldige manier om uw eigen logo te maken met kleuren en afbeeldingen die het beste bij uw service passen. »
orgbouw
« Ik heb genoten van het werken met dit bedrijf. Ze zijn erg geduldig en bieden zo veel. Ik vond het erg prettig om met Damien te werken, omdat hij mijn vragen op een zeer professionele manier beantwoordde. Ik heb dit bedrijf aan anderen aanbevolen. »
CONFESSION ITEAM
« Een geweldige manier voor nieuwe bedrijven om van start te gaan en hun naam bekend en opgemerkt te krijgen. De aangeboden koopwaar en ondersteuning is perfect voor nieuwe ondernemers en de prijzen zijn redelijk. »
ADINAN
« Logogenie is een gebruikersvriendelijke site met een geweldig ondersteuningsteam dat elke klant op een professionele en efficiënte manier bijstaat. Ik was zeer tevreden over het bedrijf. »
Begin met het ontwerpen van uw logo
Creëer uw logo in vijf minuten
Een logo maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Met behulp van onze logomaker, maak je zelf je logo in 3 eenvoudige en snelle stappen.

Onze logo maker heeft onlangs grote upgrades ondergaan, waaronder nieuwe online ontwerptools, een breed scala aan kwaliteitslogo icônes en meer opties. U krijgt meer waar voor uw geld wanneer u uw HD grafische bestanden downloadt!

Deze opties omvatten een sociaal netwerk pakket met alles wat je nodig hebt om je Facebook, Twitter, Instagram... profielen te branding, onbeperkte aanpassingen die je in staat stellen om verschillende logo formaten te maken die je nodig hebt voor je branding zonder extra kosten. De zwart-wit optie voor specifieke elementen zoals 3D afdrukken, bedrijfsstempels en nog veel meer.

Probeer onze online logo maker en ontwerp uw logo in minder dan 5 minuten.
1. Voer uw bedrijfsgegevens in

Voer eerst uw bedrijfsnaam en slogan in. Kies uw branche en laat de logomaker de rest doen.

2. Kies een logosjabloon

De volgende stap is het kiezen van een logosjabloon. Dankzij de algoritmes van de logomaker kunt u kiezen uit honderden kwaliteitslogo's die voor u zijn gemaakt.

3. Bekijk en download uw logo

Als u klaar bent met het aanpassen van uw logo met de logomaker, kunt u een voorbeeld zien en als u er tevreden mee bent, kunt u de HD bestanden downloaden.
logo maker tool
Extra opties:
Vector formaten:
Verkrijg vector bestandsformaten (SVG, PDF) van uw logo, deze bestanden zijn bewerkbaar met programma's zoals Adobe Illustrator en Photoshop. Deze hoge-resolutie bestanden worden aanbevolen voor marketing & drukwerk doeleinden.
Sociale Netwerk Formaten:
Perfecte bestandsformaten van uw logo voor uw profielpagina's van sociale netwerken. Deze optie is praktisch omdat u uw logo niet zelf hoeft aan te passen aan de vereiste afmetingen voor uw sociale netwerkpagina's.
Onbeperkte wijzigingen:
Breng zoveel wijzigingen aan in uw logo als u wilt: lay-out, kleuren, lettertypes en symbolen. Deze optie is erg handig omdat u uw logo later misschien moet aanpassen voor marketing- en drukwerkdoeleinden.
Zwart-wit formaten:
Black & white bestandsformaten van uw logo in transparante en gekleurde achtergrondformaten. Zwart-wit formaten zijn handig als u ze wilt gebruiken voor marketing en reclame.
Exclusieve optie:
Deze optie geeft u exclusieve rechten op uw logo! U ontvangt een ondertekend contract voor de auteursrechten, uw logo zal ook permanent van onze site worden verwijderd. (Registratie niet inbegrepen).
Persoonlijke klantenservice
Black & white bestandsformaten van uw logo in transparante en gekleurde achtergrondformaten. Zwart-wit formaten zijn handig als u ze wilt gebruiken voor marketing en reclame.
Probeer nu onze logomaker
x