Geweldige aanbiedingen aangepast aan uw behoeften

Standaard logopakket
Alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf! Het logopakket bevat hoge definitie bestandsformaten (JPG, PNG, PDF). Perfect voor het maken van visitekaartjes, uw website, kleding, borden en nog veel meer. 
HD Web & Bestandsformaten afdrukken
JPG, PNG, PDF, SVG bestandsformaten
Transparante bestandsformaten
Persoonlijke klantenservice
Extra opties:
Vector formaten: 12.00€
Verkrijg vector bestandsformaten (SVG, PDF) van uw logo, deze bestanden zijn bewerkbaar met programma's zoals Adobe Illustrator en Photoshop. Deze hoge-resolutie bestanden worden aanbevolen voor marketing & drukwerk doeleinden.
Sociale Netwerk Formaten: 6.00€
Perfecte bestandsformaten van uw logo voor uw profielpagina's van sociale netwerken. Deze optie is praktisch omdat u uw logo niet zelf hoeft aan te passen aan de vereiste afmetingen voor uw sociale netwerkpagina's.
Factuur sjablonen: 5.00€
Ontvang factuursjablonen met uw logo in Word- en Excel-indeling. Deze optie bevat 6 verschillende factuursjablonen, perfect voor het genereren van facturen voor uw klanten.
Email handtekening sjablonen : 5.00€
Ontvang 6 verschillende sjablonen voor e-mailhandtekeningen met uw logo en informatie in JPG-formaat. Integreer uw e-mailhandtekening gemakkelijk in Gmail, Outlook, Yahoo, Thunderbird...
Onbeperkte wijzigingen: 6.00€
Breng zoveel wijzigingen aan in uw logo als u wilt: lay-out, kleuren, lettertypes en symbolen. Deze optie is erg handig omdat u uw logo later misschien moet aanpassen voor marketing- en drukwerkdoeleinden.
Zwart-wit formaten: 6.00€
Black & white bestandsformaten van uw logo in transparante en gekleurde achtergrondformaten. Zwart-wit formaten zijn handig als u ze wilt gebruiken voor marketing en reclame.
Exclusieve optie: 120.00€
Deze optie geeft u exclusieve rechten op uw logo! U ontvangt een ondertekend contract voor de auteursrechten, uw logo zal ook permanent van onze site worden verwijderd. (Registratie niet inbegrepen).

Vaak gestelde vragen

Kan ik visitekaartjes drukken met mijn logo?
Ja, u kunt visitekaartjes met uw logo afdrukken met behulp van de HD-afdrukbestanden die in de map "Afdrukken" van uw logopakket staan. Wij raden u ten zeerste aan de Vector optie te kopen die vector SVG & PDF bestanden van uw logo voor premium kwaliteit afdrukken biedt.
Kan ik mijn logo op mijn sociale netwerkpagina's gebruiken?
Ja, u kunt de optie Sociaal Netwerk kopen die u zal voorzien van alle bestanden die u nodig hebt voor uw sociale netwerkpagina's. Aangepaste formaten van uw logo zullen worden geleverd voor uw profielfoto's en paginacovers. Optie beschikbaar op de check out pagina en gebruikersaccount.
Wordt mijn logo van de site verwijderd als ik de optie "Exclusief" koop?
Ja, als u de "Exclusieve" optie koopt, zal uw icoon van onze site verwijderd worden. U zult ook een ondertekend contract voor auteursrechten ontvangen. Optie beschikbaar op check out pagina of gebruikersaccount. 
Kan ik mijn logo bewerken nadat ik het heb gekocht?
Ja, u kunt de Onbeperkte Wijzigingen optie kopen. U kunt dan onbeperkt wijzigingen aanbrengen aan uw logo. Erg handig als u verschillende formaten wilt ontwerpen. Optie beschikbaar op kassa pagina of gebruikersaccount.
Is de betaling eenmalig of moet ik opnieuw betalen?
Nee, zodra u uw betaling hebt gedaan, zijn er geen terugkerende betalingen. U kunt uw logo gebruiken zoals u wilt.
Kan ik mijn logo op mijn website gebruiken?
Ja, het is aanbevolen om de bestanden in de map "Web" van uw logopakket te gebruiken. U heeft alle formaten die u nodig heeft om uw logo op uw website te integreren.
x