Moet u snel een logo ontwerpen?
Wij hebben de perfecte oplossing voor u! Ontwerp een logo online in slechts een paar minuten
en download uw hoge resolutie grafische bestanden vanaf uw gebruikersaccount!
Creëer een bedrijfslogo
Als ondernemer moet u mensen laten weten dat u bestaat.

Geld kan een probleem zijn aangezien uw bedrijf nog maar net is opgestart en u geen enorm budget hebt om uw bedrijfslogo te maken.

U hebt misschien contact opgenomen met ontwerpbureaus, maar logo-ontwerpen zijn erg prijzig en uw budget is beperkt.

Logogenie is de oplossing voor al uw behoeften, met onze online logo ontwerp systemen, creëert u kwaliteitslogo's voor onder de 20 $ !

U kunt uw logo gebruiken om visitekaartjes, briefpapier en andere bedrijfsproducten direct op onze site te maken.

Wij hebben zeer concurrerende prijzen voor visitekaartjes en briefpapier,

Creëer nu een kwaliteitsbedrijfslogo !

Klantengetuigenissen & logo generator ontwerpen

DYG HAUSTECHNIK
« Mijn zoon had een logo nodig voor een startend bedrijf. Zonder extra geld voor logo's, marketing, enz., stuitten we op Logogenie. WOW!!! We zijn onder de indruk! Hij vond een geweldig logo dat bij zijn bedrijf past en we konden het kleurenschema aanpassen aan waar hij naar op zoek was. »
TUINEN VAN LANGENBERG
« Ik heb Logogenie gebruikt voor een aantal projecten in de laatste paar jaar en hun klantenservice en hun logo's zijn geweldig. Ze reageren snel, zijn meegaand en werken samen om de gewenste resultaten te bereiken. Ik zou het ten zeerste aanbevelen. »
SIMITRANS
« Uitstekende website en gemakkelijk te gebruiken voor degenen die weinig ervaring hebben met dit soort diensten. Ook zeer tevreden over de online en email ondersteuning en de eindresultaten! »
NURENOVATION
« Geweldige website, geweldige service, als u twijfelt of u Logogenie wilt proberen, neem dan mijn advies aan en ga ervoor, u zult blij zijn met hun service. Geweldig bedrijf! »
DIGITAL
« Ik heb Logogenie voor meerdere bedrijven gebruikt en vond hun website gemakkelijk te gebruiken en zeer professioneel. Ik zal ze zeker weer gebruiken wanneer ik andere bedrijven lanceer. »
Piye Consultancy Services
« Awesome way to create a clean logo design! I really like the site and the fonctionalities of the logo engine. i'll be sure to recommend this site ;) »
Owen D

Waarom een logo met ons ontwerpen

Uw logopakket in slechts een paar klikken
Vergeet al het gedoe van een webbureau... Probeer onze eenvoudig te gebruiken online ontwerptools en creëer zelf een bedrijfslogo in minder dan 5 minuten!
Een eenvoudig instrument, aangepast aan uw behoeften
Met onze online logo-ontwerptools kunt u experimenteren met verschillende pictogrammen, lettertypen en kleuren. Ontwerp uw logo en download het vanaf uw account.
Ervaren & betrouwbare klantenservice
Ons klantenserviceteam staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op over uw logo ontwerp en krijg het advies dat u nodig heeft van onze vriendelijke medewerkers.
x