Moet u snel een logo ontwerpen?
Wij hebben de perfecte oplossing voor u! Ontwerp een logo online in slechts een paar minuten
en download uw hoge resolutie grafische bestanden vanaf uw gebruikersaccount!
Logo ontwerp: Gokken, videospelletjes
Creëer een Gokken, videospelletjes-logo in slechts enkele minuten dankzij Logogenie's logocreator. Terwijl u uw Gokken, videospelletjes-logo maakt, kunt u kiezen uit een aantal logo-iconen en lettertypen (bedrijfsnaam, slogan...)

Maak uw Gokken, videospelletjes-logo in drie eenvoudige stappen!

Stap 1 : Typ uw bedrijfsnaam (uw bedrijfsnaam verschijnt naast het gekozen pictogram).

Stap 2: Selecteer uw pictogram. U kunt kiezen uit een groot aantal pictogrammen, gefilterd op bedrijfsdomein (bijv. Gokken, videospelletjes). Kies het pictogram dat het beste bij uw Gokken, videospelletjes-logo past.

Stap 3 : Last but not least: kies uw finishing touch. Tijdens de 3e stap kunt u kiezen uit een reeks effecten (glanseffecten, slagschaduwen, enz...) die u op uw logo-ontwerp toepast. Met deze effecten kunt u uw logo volledig aanpassen en een extra stijlvol effect toevoegen.

U kunt ook de kleuren van uw icoon veranderen met behulp van de kleurenkiezer. Elk deel van uw pictogram kan worden aangepast om uw logocompositie zo uniek en origineel mogelijk te maken.

Effecten zoals : Slagschaduwen, fadings, gloedeffecten... geven uw Gokken, videospelletjes-logo meer volume.

Klantengetuigenissen & logo generator ontwerpen

DYG HAUSTECHNIK
« Mijn zoon had een logo nodig voor een startend bedrijf. Zonder extra geld voor logo's, marketing, enz., stuitten we op Logogenie. WOW!!! We zijn onder de indruk! Hij vond een geweldig logo dat bij zijn bedrijf past en we konden het kleurenschema aanpassen aan waar hij naar op zoek was. »
Auto innen Manufactor
« Snel en eenvoudig, ik kon naadloos een logo kiezen en aanpassen, het toepassen op een mooi model visitekaartje en ze thuis laten drukken en leveren in een zeer korte tijd voor een zeer redelijke prijs! Ik zal het zeker weer gebruiken, en hun diensten aanbevelen! »
MALIKOVSKI
« Verbluffend resultaat, ontworpen, gedrukt en bijgesneden op goede kwaliteit karton en binnen 5 dagen geleverd tegen een goede prijs. Zeer snelle turn-around. Resultaten waren beter dan verwacht. »
MINISTERIOS DO SOM
« Web Site heeft functies om logo uiterst gemakkelijk te ontwerpen. Ook kaarten van goede kwaliteit en uiterst snelle en efficiënte service. Beste bedrijf op dit gebied dat ik tot nu toe ben tegengekomen! »
mehr
« Ik heb in het verleden andere website bouwers gebruikt, maar de Website bouwer van Weebly is de makkelijkste die ik ooit heb gebruikt. Ik vind het geweldig dat ze constant opties toevoegen om aan mijn site toe te voegen. »
bondex
« Geweldig bedrijf, mailde me zelfs voordat ze mijn kaarten drukten om me te laten weten dat het lettertype en de kleur, indien gekozen, niet erg goed zouden uitkomen! Was erg dankbaar dat ze me de kosten van het opnieuw drukken hebben bespaard! Dank u, ik kom zeker terug! :) »