Feedback van klanten

logo TRAVELLING
Logo: TRAVELLING
Datum: 30.01.2023
Let op:
Domein:
Perfect voor het vestigen en onderhouden van de identiteit van uw organisatie! Eenvoudig te gebruiken software, flexibele ontwerpen, redelijke kosten, en geweldige ondersteuning. Wat wilt u nog meer?!
logo ALFA
Logo: ALFA
Datum: 27.01.2023
Let op:
Domein:
Ik had een geweldige ervaring met de klantenservice. Er wordt snel gereageerd. Vriendelijk personeel. Veel waar voor je geld. Ik zal hun diensten opnieuw gebruiken. Zeer aan te bevelen.
logo TORONTOTATTOOO
Datum: 24.01.2023
Let op:
Domein:
Mijn nieuwe logo heeft mijn bedrijf een boost gegeven. Met de gebruiksvriendelijke logo-ontwerper heb ik verschillende logo's kunnen ontwerpen voordat ik mijn definitieve beslissing nam over welk logo het beste voor mij zou werken. Bedankt Logogenie
logo DEINKURSKANAL
Datum: 21.01.2023
Let op:
Domein:
Vond het makkelijk om de site te gebruiken en creëerde het perfecte logo dat ik vervolgens kocht samen met een aantal andere marketing en promo artikelen. Heb het al aan anderen aanbevolen.
logo BingoNite
Logo: BingoNite
Datum: 18.01.2023
Let op:
Domein:
Logogenie is erg makkelijk te gebruiken en biedt veel keuzes en variaties om je Logo uniek te maken. Ik vind het geweldig dat het niet alleen Logo Design is, maar ook promotionele producten en on-going marketing ondersteuning.
logo Johnny Men's Bracelet
Datum: 15.01.2023
Let op:
Domein:
Zeer goede logo-editor. Uiterst goede klantenservice; toen ik niet tevreden was met sommige van hun producten, stuurden ze me nieuwe en betaalden ze me ook 20% van de hele bestelling terug. Ik raad echt aan om met dit bedrijf te werken, omdat ze staan voor hun producten.
logo Nefertiti
Logo: Nefertiti
Datum: 12.01.2023
Let op:
Domein:
Ik ben dankbaar dat mijn probleem was opgelost, ik kreeg snel antwoord van het bedrijf en het meisje dat voor me zorgde was erg aardig en wist me goed te oriënteren, heel erg bedankt voor alles, ik ben blij met mijn producten, aangezien het er meerdere zijn.
logo MHN MULTISERVICES
Datum: 09.01.2023
Let op:
Domein:
Ik heb een geweldige ervaring gehad met Logogenie! Hun klantenservice is uitstekend ... ZIJ hebben een fout gecorrigeerd die ik had gemaakt zonder extra kosten ... EN ze deden het op een ZEER snelle manier. Ik ben zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen!!!
logo Timothy's
Logo: Timothy's
Datum: 06.01.2023
Let op:
Domein:
Mijn eerste partij visitekaartjes had een foutje, maar ze werden snel vervangen en zijn nu perfect. De klantenservice was snel en beleefd. Ik raad Logo Maker aan.
logo ARG.BET
Logo: ARG.BET
Datum: 03.01.2023
Let op:
Domein:
Het was geweldig om met Logogenie te werken. Ze hebben niet alleen een geweldige klantenservice, maar ze reageren ook snel en zijn zeer creatief en behulpzaam. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen bij anderen.
logo SYNAKIRE
Logo: SYNAKIRE
Datum: 31.12.2022
Let op:
Domein:
Het team van Logogenie is uitstekend om mee te werken. Zij volgen snel op en zorgen ervoor dat zij al uw vragen beantwoorden. Uitzonderlijke waarde en klantenservice. Ten zeerste aanbevolen!
logo ADASET
Logo: ADASET
Datum: 28.12.2022
Let op:
Domein:
In het verleden heb ik veel geld betaald om een logo te laten ontwerpen. Voor een klein bedrag heeft Logogenie me geholpen een prachtig logo te ontwerpen en meteen antwoord gegeven op vragen die ik had. Geweldige ondersteuning.
logo HAeREN MAJESTEIT
Datum: 25.12.2022
Let op:
Domein:
Het gemaakte logo was perfect voor mijn bedrijf, bovendien reageert hun klantenservice altijd binnen een paar uur, met een oplossing. De website is makkelijk te gebruiken en leuk. Ik beveel dit bedrijf en de diensten die zij leveren ten zeerste aan.
logo BOUBACAR SANGHARE
Datum: 22.12.2022
Let op:
Domein:
Kaarten zagen er zeer professioneel uit en waren van goede kwaliteit. Werknemer houdt van de stijl en kleur. Bestelling arriveerde in een tijdige manier. Zal het bedrijf aan anderen aanbevelen.
logo Kamayoyo Secrets
Datum: 19.12.2022
Let op:
Ik zou Logogenie aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar dit soort service. Het logo dat ik ontving was van hoge kwaliteit en precies waar ik naar op zoek was.
logo SPRINGER-WERKE
Datum: 16.12.2022
Let op:
Domein:
Logogenie is zo'n gemakkelijk en efficiënt platform geweest om mee te werken. De website is gemakkelijk te gebruiken en ze hebben al mijn vragen op een behulpzame, vriendelijke en efficiënte manier opgevolgd. Het opzetten van mijn eigen website was een eenvoudige oefening - zo'n plezier!
logo ADASET
Logo: ADASET
Datum: 13.12.2022
Let op:
Domein:
DEZE SITE IS MAKKELIJK TE NAVIGEREN, EENVOUDIG GENOEG OM TE BEGRIJPEN EN NIET OVERWELDIGEND VOOR IEMAND DIE ER VOOR HET EERST KOMT ZOALS IK, DE PRIJZEN WAREN REDELIJK EN DE KWALITEIT VAN HET LOGO WAS UITSTEKEND. IK BEVEEL DEZE SITE AAN IEDEREEN DIE OP ZOEK IS NAAR EEN LOGO EN NOG VEEL MEER.
logo J&B KITCHENWARE
Datum: 10.12.2022
Let op:
Domein:
De mensen van Logogenie zijn geweldig om mee te werken ... behulpzaam, aangenaam, erop gebrand om het de klant gemakkelijk te maken! Als je het niet begrijpt of hulp nodig hebt, zullen ze je helpen ... geweldige ervaring ... geweldige klantenservice.
logo SIMIT PARADIJS BV
Datum: 07.12.2022
Let op:
Domein: Letters A-Z
Ik ben niets dan verbaasd over mijn werk met Logogenie. Van het logo, tot de website, tot de visitekaartjes, de professionele ondersteuning is grondig, tijdig, en vrolijk. Het is een plezier om Logomaker.com als een vertrouwde zakenpartner te beschouwen.
logo Stormy
Logo: Stormy
Datum: 04.12.2022
Let op:
Domein:
Heb deze service al twee keer gebruikt en ze geven je de leiding over het ontwerp met een scala aan opties, een gebruikersvriendelijke service en bovenal een klantgerichte klantenservice maakt het allemaal bevredigend.
logo TECH-DIENST
Logo: TECH-DIENST
Datum: 01.12.2022
Let op:
Domein:
Ik vind ze vriendelijk, gaan verder dan nodig is om alle vragen te beantwoorden en geven een geweldige klantenservice. Mijn bestellingen van marketingmateriaal komen altijd snel aan. De technische ondersteuning was zeer snel om op mijn vragen te antwoorden en een volledige en gemakkelijk te volgen instructie te produceren.
logo BIG
Logo: BIG
Datum: 28.11.2022
Let op:
Domein:
De naam Logogenie klinkt misschien algemeen, maar het is allesbehalve dat. Het is het gemakkelijkste, meest efficiënte bedrijf dat ZOVEEL selecties en opties biedt, ik zou ze zo weer gebruiken, en ik raad zeker aan dit bedrijf te gebruiken.
logo OSINT
Logo: OSINT
Datum: 25.11.2022
Let op:
Domein:
Wat ik echt fijn vond, was dat ik contact kon opnemen met een live persoon aan de telefoon die me door een project heen hielp. Ik ging eerst naar een van hun concurrenten en was vanaf het begin niet tevreden. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling geannuleerd en kreeg ik het van Logogenie. Ik zou ze aan mijn vrienden aanbevelen!
logo Kadomax
Logo: Kadomax
Datum: 22.11.2022
Let op:
Domein:
Ik ben zo tevreden over de service die ik van Logogenie heb gekregen. Alle vragen die ik had werden naar tevredenheid beantwoord en voor mij zullen jullie voor altijd bekend staan als een bedrijf dat met oprechte wilskracht bedient zonder diep in de buidel te tasten. Daarvoor, shine on en bedankt.
logo Oerlemans dak onderhoud
Datum: 19.11.2022
Let op:
Domein:
Ik vond Logogenie een geweldige, gebruiksvriendelijke site, compleet met een vriendelijk en makkelijk in de omgang zijnd support team. Alle vragen die ik had werden snel en met de grootste professionaliteit beantwoord. Ik zou het gebruik van deze site aan iedereen die geïnteresseerd is aanraden.
logo TUINEN VAN LANGENBERG
Datum: 16.11.2022
Let op:
Ik heb Logogenie gebruikt voor een aantal projecten in de laatste paar jaar en hun klantenservice en hun logo's zijn geweldig. Ze reageren snel, zijn meegaand en werken samen om de gewenste resultaten te bereiken. Ik zou het ten zeerste aanbevelen.
logo RUND UM HAUS UND GARTEN
Datum: 13.11.2022
Let op:
Domein:
Echt makkelijk om die logo-ontwerper te gebruiken en het eindresultaat was echt indrukwekkend. Ik heb de verschillende sjablonen gebruikt en ze hebben allemaal goed gewerkt. Ik heb het grotere logo op een aantal katoenen tassen laten drukken en ze zien er geweldig uit.
logo TORINO
Logo: TORINO
Datum: 10.11.2022
Let op:
Domein:
Ik heb met Damien gewerkt, om vast te leggen wat ik wilde in het bewerken van mijn logo, ze was deskundig, efficiënt, en heeft geweldige luistervaardigheden en klantenservice. Ze heeft precies vastgelegd en doorgegeven aan het ontwerpteam wat ik wilde. Als team hebben ze prachtig werk geleverd.
logo IQWAH TRADING AB
Datum: 07.11.2022
Let op:
Domein:
Ik heb verschillende ontwerpen van mijn logo gemaakt en in alle gevallen was het personeel van Logogenie een grote hulp. Ik voel me veilig als ik bij Logogenie winkel, heb nog nooit een mislukking meegemaakt en kan hen alleen maar aanbevelen.
logo DOMINICAN FLOW ACADEMY
Datum: 04.11.2022
Let op:
Domein:
Briljant en makkelijk te gebruiken, toen ik besloot dat dingen niet helemaal goed waren en ik kleine veranderingen wilde aanbrengen, waren ze zo behulpzaam en werd alles gedaan, ook al was er geen verplichting voor hen! Briljant bedrijf en heb het al aan anderen aanbevolen!
logo IQWAH TRADING AB
Datum: 01.11.2022
Let op:
Domein:
Ik hield van de artikelen, geweldige klantenservice, beantwoordde al mijn vragen en zorgde goed voor me alsof ik de belangrijkste klant ooit was. Dank u voor al uw hulp. Een speciale dank aan alle hulp van de klantenservice.
logo SAMIRA
Logo: SAMIRA
Datum: 29.10.2022
Let op:
Domein:
Ik vond snel een logo dat werkte voor mijn behoeften. Ik was in staat om de kleur aan te passen aan wat ik wilde. Ik kocht het en gebruikte het dezelfde dag nog op mijn webpagina. Het was gemakkelijk te uploaden. Ik ben erg blij met het product en de service.
logo ASNY TRADING GMBH
Datum: 26.10.2022
Let op:
Domein:
Ik ben altijd erg blij om mijn zakelijke logo's en kaarten van Logogenie te krijgen, uitstekende klantenservice, topkwaliteit koopwaar en prachtig assortiment van goederen. Zeer aan te bevelen
logo NURENOVATION
Logo: NURENOVATION
Datum: 23.10.2022
Let op:
Domein: Bouw, renovatie
Geweldige website, geweldige service, als u twijfelt of u Logogenie wilt proberen, neem dan mijn advies aan en ga ervoor, u zult blij zijn met hun service. Geweldig bedrijf!
logo Horecafacility
Datum: 20.10.2022
Let op:
Domein:
Ik heb het meeste plezier beleefd aan het ontwerpen van mijn logo en visitekaartjes met Logogenie! Gemakkelijk te navigeren en de levering was snel! Dank u voor een uitzonderlijke service. Ik zal ze aanbevelen aan andere Zuid-Afrikanen.
logo Martinistad
Logo: Martinistad
Datum: 17.10.2022
Let op:
Domein:
Zeer tevreden met het bestelde product. Zeer betrouwbare en snelle service. Zou graag andere producten kopen als ze beschikbaar waren zoals flyers en offerte boeken. Dank u
logo NC
Logo: NC
Datum: 14.10.2022
Let op:
Domein:
Zo blij dat ik deze service gevonden heb. De kwaliteit van het logo dat mij werd toegestuurd was van hoge kwaliteit en ik zal ze zeker weer gebruiken. De klantenservice was ook erg snel en reageerde binnen 1-2 uur op mijn verzoek! Verbazingwekkend! Ga door met het goede werk.
logo Chalet Cap d'Agde
Datum: 11.10.2022
Let op:
Domein:
Uitstekende service - keuze uit honderden logo's; ondersteuning bij het aanpassen aan wat ik wilde, zelfs nadat ik had gekocht; zeer snelle en persoonlijke reactie op vragen; geweldige prijzen! Kan niets op ze aanmerken en zou ze ten zeerste aanbevelen.
logo Boxdel.nl
Logo: Boxdel.nl
Datum: 08.10.2022
Let op:
Domein:
Logogenie had niet alleen een logo dat bijna perfect was voor mijn startende bedrijf, maar was ook zeer behulpzaam bij het aanpassen van het logo tot perfectie. Ik kan Logogenie van harte aanbevelen.
logo REVISTA BACAI CHANNEL
Datum: 05.10.2022
Let op:
Ik ben blij met de 24-uurs reactietijd voor mijn vragen. Ik hou ook van de proactieve aanpak van Logogenie. Ze richten zich op het effectief gedaan krijgen van dingen.
logo SUMSETS
Logo: SUMSETS
Datum: 02.10.2022
Let op:
Domein:
Met behulp van de logoservice vonden wij het gemakkelijk om een passend logo te ontwikkelen en te kiezen voor ons bedrijf in Coconut Creek, Florida. Vanwege deze positieve ervaring zullen wij een website gaan ontwikkelen met behulp van de logoservice.
logo van Limburg Fietsen
Datum: 29.09.2022
Let op:
Domein:
Ik vond de site erg makkelijk te gebruiken, vond het ideale logo dat ik kon aanpassen en helemaal perfect kon maken! Tot nu toe heb ik niets om over te klagen en ik zou het ten zeerste aanbevelen
logo Spiritual Heal Yourself
Datum: 26.09.2022
Let op:
Domein:
Snel, gemakkelijk, betere prijzen en de klantenservice is altijd bereid om te helpen. Gebruik de chat drop down om meteen met iemand te spreken. Zal Logogenie blijven gebruiken.
logo KRISTAL
Logo: KRISTAL
Datum: 23.09.2022
Let op:
Domein:
Ik heb zeer goede ervaringen met Logogenie. Ik was erg onder de indruk van het gebruiksgemak van de tools en de kwaliteit van de output nadat ik producten had besteld. Ik heb zelfs opnieuw visitekaartjes besteld omdat ik ze zo goed vond!
logo Slow
Logo: Slow
Datum: 20.09.2022
Let op:
Domein:
Logo was heel gemakkelijk te maken. De klantenservice was erg behulpzaam. Ik raad aan dit bedrijf te gebruiken. Top cijfers voor mijn ervaring. Zeker een 5/5 voor alles.
logo VALLAS
Logo: VALLAS
Datum: 17.09.2022
Let op:
Domein:
Mooi, goed ontworpen logo. Eentje waar ik trots op kan zijn op mijn webpagina en visitekaartjes. Het was precies wat ik in gedachten had en het is snel en professioneel gedaan. Ik kreeg verschillende opties te zien.De klantenservice van Logogenie is top!!!
logo URBA VOYAGE
Logo: URBA VOYAGE
Datum: 14.09.2022
Let op:
Domein:
Ik vond de diensten en producten van dit bedrijf absoluut fantastisch voor de aangeboden kosten/prijs.Voor kleine start-ups is dit bedrijf je eerste stop om te bezoeken.Veel succes & de beste wensen voor alle ondernemers.
logo MINISTERIOS DO SOM
Datum: 11.09.2022
Let op:
Domein:
Web Site heeft functies om logo uiterst gemakkelijk te ontwerpen. Ook kaarten van goede kwaliteit en uiterst snelle en efficiënte service. Beste bedrijf op dit gebied dat ik tot nu toe ben tegengekomen!
logo Stad
Logo: Stad
Datum: 08.09.2022
Let op:
Domein:
Mijn visitekaartjes werden in perfecte staat afgeleverd! Ik ben zeer tevreden met de diensten van Logogenie! Ik heb ook een logo gemaakt voor mijn bedrijf. Zeer gemakkelijke hulpmiddelen en enkele sjablonen om te inspireren...
logo BORNA SHIMI KIAN
Datum: 05.09.2022
Let op:
Ik was in staat om het exacte logo te krijgen dat ik wilde en iedereen bij Logogenie was erg behulpzaam tijdens het hele proces. De prijs was geweldig, en iedereen in mijn bedrijf is super blij met het resultaat.
1 2 3
x