Begin met het ontwerpen van uw logo

Hoe maak je een aangepaste bedrijfsstempel met je logo?

Gepubliceerd: 12.02.2021

Hier bij Logogenie hebben we’nieuwe betaalbare hulpmiddelen voor logo en merksucces verkend om mee te nemen in het nieuwe jaar. 

Velen zullen misschien schrikken van het idee om logostempels te gebruiken voor hun merk of bedrijf, omdat stempels een ouderwetse implicatie lijken te hebben, maar wij’zijn hier om u te vertellen waarom ze belangrijk zijn om te overwegen en hoe ze u meer business kunnen opleveren.

 

Wat zijn custom bedrijfsstempels met uw logo?

 

Als u’s dit al eerder heeft meegemaakt, kunt u gerust naar onze volgende punten gaan. Als het idee van het gebruik van stempels voor uw logo en branding nieuw voor u is, zijn we’hier om het af te breken. 

We’houden dit zo eenvoudig als custom stamp branding tools zijn. De montage op aangepaste rubberen stempels, die het stempellogo vasthouden, kan worden aangepast. Je hebt de keuze uit een houten handvat, zelfinkten met een cartridge en plastic basis, of met nog meer, gepersonaliseerde en unieke esthetische details. Dit hangt allemaal af van uw budget en nog belangrijker, wat voor u het beste werkt. Custom company stamp

 

Stempel toepassing met uw bedrijfsmerk

 

Fun fact: er zijn talloze toepassingen voor aangepaste logo-stempels! De sky’s the limit met deze goedkope tools. Hier zijn slechts een paar gemeenschappelijke toepassingen te overwegen voor uw eigen application. 

 

Stationary


Elk bedrijf gebruikt op de een of andere manier stationary. Of het nu gaat om briefpapier, enveloppen, kaarten, welkomstbrieven, herinneringsbrieven, vakantiegroeten, of iets heel anders, het stempelen van uw logo in plaats van te betalen voor op maat gemaakt drukwerk bespaart u een aanzienlijk bedrag. 

 

Sociale media

 
Sociale media handle inserts zijn, net als visitekaartjes, vereenvoudigde fysieke kaartjes met de favoriete sociale media die uw bedrijf gebruikt, samen met uw handle of gebruikersnaam. Deze zijn zeer geschikt voor netwerken en het opbouwen van een relatie met uw klanten. 

 
 

Zakelijke kaartjes


In plaats van visitekaartjes in bulk te drukken en de kosten en toekomstige mogelijkheid van een nieuw logo te dragen, kunt u uw eigen kaartjes maken met blanco kaartjes, in de vorm en het formaat die u wenst, en een persoonlijke, aangepaste toets toevoegen door uw logo erop te stempelen. 

Verpakking


Aanpassing van uw verpakking, of het nu gaat om to-go bags of dozen voor uw culinaire bedrijf of om verzendmateriaal voor producten die naar klanten worden verzonden, een gestempeld logo verzekert hen ervan dat u belang hecht aan kwaliteit en verbondenheid met wat u graag doet. Vergeet niet hoe belangrijk details zijn als het gaat om prijskaartjes, verzorgingsinstructies en andere informatieve teksten met betrekking tot uw bedrijf.

 

Geschenkartikelen


Ben je van plan artikelen weg te geven voor verlotingen of promotie-evenementen om je bedrijf te ondersteunen? Dit is het perfecte moment om een gepersonaliseerde stempel te gebruiken om geschenken op maat te maken. Custom company stamp

 

Hoe kunnen aangepaste stempels met uw logo uw bedrijf helpen

 

Kosteneffectief


Bedrijfsstempels zijn aanzienlijk goedkoper dan gedrukte visitekaartjes, gepersonaliseerde marketingmaterialen. Logo stempels zijn 100% ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven, waardoor je de mogelijkheid hebt om onderweg te stempelen en te besparen op die drukkosten.

 

Een verheven uitstraling


We kunnen dit niet genoeg benadrukken: professionele logostempels geven een persoonlijke touch. Dit wekt de indruk dat uw bedrijf betrouwbaar, authentiek en eerlijk is. Zeker als uw waarden ingaan tegen de typische commerciële en massaproductie manier, is het belangrijk dit imago hoog te houden. 

 

Versterk uw sociale media 


Persoonlijke, opzettelijke aanrakingen via promotiemateriaal creëren meer mogelijkheden om contact te maken met uw volgers op sociale media en echte betrokkenheid vast te houden.

 

Verhoog de naamsbekendheid


In welke bedrijfstak u ook werkzaam bent, erkenning is belangrijk omdat uw klanten hierdoor terug blijven komen omdat ze zich u en uw activiteiten herinneren in plaats van de concurrentie.

 

Aangepaste bedrijfsstempel

 

Waarom postzegelbranding belangrijk is voor uw bedrijf

 

Je bent hier omdat je al beseft hoe belangrijk logo's zijn voor een duurzaam en succesvol bedrijf. We’hebben geweldige bronnen over hoe te denk als een ontwerper, het aanpassen van uw oude logo, en het meeste uit onze logo maker halen. 

Meer specifiek is het tijd om te onderstrepen waarom stempelmerken belangrijk zijn. 
 

Gepersonaliseerde stempels voegen een aparte, op maat gemaakte en persoonlijke touch toe. Als uw bedrijf gedijt op maatwerk of handgemaakt werk, is dit essentieel om te communiceren. Dit creëert een sterkere branding strategie voor makers, degenen met zelfgemaakte, aangepaste of one-of-a-kind producten. 
 

Even verder is het een bekend feit dat detail zorg communiceert. Met een gepersonaliseerde verpakking, zullen klanten en consumenten herkennen die bedachtzaamheid. Bent u van plan uw bedrijfsstempel op post te zetten? Dit geeft klanten nog een reden om het te identificeren als iets belangrijks, in plaats van willekeurige of junk mail.
 

Douane stempels geven uw bedrijf de flexibiliteit om uw logo op bijna elk oppervlak te plaatsen. Dit omvat ter plaatse scenario's, zoals het uitbreiden van een visitekaartje in een netwerkevenement. Dit is super handig op conventies en seminars.
 

Finitief, en het belangrijkste, logo stempels bieden meer inclusieve manieren voor kleine bedrijven en ondernemers om branding te verkennen. Vanwege de lage kosten zegels maken, het’s een gemakkelijkere investering te maken om uw bedrijf naar het volgende level. 

 

Custom company stamp

 

Best design practices for logo stamps

 

Keep it simple


Simpliciteit is de sleutel. Hoe chaotischer uw logo is op de bedrijfsstempel, hoe meer ruimte voor fouten binnen de toepassing ervan. Clean design is memorabel design. Omdat u werkt met een kleiner oppervlak binnen de stempel, is het belangrijk om goed na te denken over elk aspect binnen het logo ontwerp. Onze logo maker tool maakt het handig voor u om deze opties te verkennen.

 

Gebruik negatieve ruimte


Ruimtelijk bewustzijn is een ander aspect van clean design, waarbij negatieve ruimte zorgt voor focus en memorabiliteit op uw bedrijfslogo. De ruimte geeft elk element in uw logo de ruimte om te ademen. Bovendien kunt u met deze ontwerptechniek de witruimtes binnen en tussen letters en afbeeldingen gebruiken om nieuwe beelden te creëren. Het is handig om negatieve ruimte in een logo te zien als een geheime zak, waardoor u graphics, verborgen tekst en extra betekenis aan uw ontwerp kunt geven.

 

Bedenk de constructie van de stempel


Wat zorgt voor een schone toepassing op de door u beoogde voorwerpen? Zorg ervoor dat het ontwerp zelf met u werkt, niet tegen u. Denk na over de feitelijke constructie van de stempel en hoe uw logo ermee zal werken. 

 

Focus op typografie


Als u lettertypen in uw logo gebruikt, zorg er dan voor dat deze uw algemene merk versterken en dat het lettertype zelf leesbaar is in de stempel. Vermijd lettertypes kleiner dan 7 punten, want bij kleinere lettertypes wordt de tekst moeilijk leesbaar. Sans-serif lettertypes, zoals Arial of Calibri, zijn de beste keuzes in termen van leesbaarheid.

 

Zorg ervoor dat uw merkidentiteit sterk is


Merkidentiteit omvat uw bedrijfswaarden, de merkpersoonlijkheid en uw missie. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze allemaal zijn afgestemd op de manier waarop u uw diensten of producten aan de wereld presenteert. Hoe u met klanten omgaat, hoe de esthetiek van het bedrijf harmonieert met al het bovenstaande, en de emotionele essentie van uw product of diensten zijn belangrijke en diepere vragen om te stellen tijdens dit proces. Weet wie uw klanten zijn: hun demografische gegevens, gedeelde interesses en hoe u wilt dat zij met uw merk omgaan buiten het investeren in wat u doet. 

...en ga ten slotte voor de hoogst mogelijke kwaliteit.
Gebruik, indien mogelijk, vectorbestanden om te zorgen voor het scherpste ontwerp.

 

Aangepaste bedrijfsstempel

 

Zouden aangepaste stempels een belangrijke rol kunnen spelen in de toekomst van logotoepassingen?
 

In het huidige klimaat weten we allemaal dat het’s belangrijk is om de kwaliteit te handhaven en tegelijkertijd de overhead zo laag mogelijk te houden. Wij zijn een grote voorstander van gepersonaliseerde stempels, omdat ze een oplossing bieden voor beide. Inclusieve merkstrategieën om alle zakelijke inspanningen tegemoet te komen is belangrijk voor een eerlijke markt. 
 

Ben je al aan het bedenken hoe je zakelijke stempellogo eruit zal zien? Ongeacht de toepassing, zal het hebben van een bij de hand zijn een grote levensredder.  
 

We’hebben iets anders in de werken! Kijk uit naar onze toekomstige custom stamp tool, waar je in één keer je logo kunt ontwerpen en je eigen stempel kunt maken via Logogenie. 

 

Start nu met het ontwerpen van uw logo

 

Bekijk onze andere artikelen

x