Artikelen over logo ontwerp

Dingen die u moet vermijden bij het ontwerpen van een logo

Dingen die u moet vermijden bij het ontwerpen van een logo

Elk bedrijf heeft een logo nodig, wat is uw logo waard als het niet duidelijk is in de ogen van uw klanten. Als ontwerper kan ik u vertellen dat veel mensen al een heleboel ideeën in hun achterhoofd hebben over hoe ze willen dat hun logo eruit ziet voordat ze begonnen zijn. Sommige mensen willen dat hun logo lijkt op iets wat ze op straat hebben gezien. Sommige mensen hebben complete « out-of-the-box ...

Lees meer
waarom u uw logo moet voorzien van een copyright

waarom u uw logo moet voorzien van een copyright

Waarom merken hun copywriting en logo moeten beschermen Als bedrijf is het’belangrijk om te overwegen of u uw copywriting en alle andere vormen van media en content die aan uw bedrijf zijn gekoppeld, zoals uw logo, al dan niet moet beschermen. Veel bedrijven, vooral online bedrijven en websites, zien dit proces echter nog steeds over het hoofd. Maar hoe belangrijk is het beschermen van uw content en is het ie...

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8
x