Artikelen over logo ontwerp

Waarom je een zwart-wit logo nodig hebt

Waarom je een zwart-wit logo nodig hebt

Dus waarom heeft u een zwart-wit versie van uw logo nodig? Naast het aanvullen van uw bestaande logopakket, zijn zwart-wit versies van uw logo eigenlijk heel nuttig en worden ze tegenwoordig op veel verschillende manieren gebruikt. Om het concept achter zwarte en witte logo's te begrijpen, hier's wat meer leesvoer over de psychologie van zwart-wit logo ontwerp. Zwart-wit logo's waren ooit erg populair bij ge...

Lees meer
Inspirerende logo ontwerpen in 2018

Inspirerende logo ontwerpen in 2018

Elke keer is er een logo dat opvalt en je doet wauwelen. In dit artikel laten we een paar van die logo's zien die er echt uitspringen. We laten zien waarom en hoe deze logo's erg origineel zijn en wat een logo design bijzonder maakt. Inspirerende logo's zoals deze zijn geweldig om zelf ideeën op te doen. U zult zien dat er een paar terugkerende trucs worden gebruikt om het logo veel origineler en stijlvoller te make...

Lees meer
Branding van uw sociale netwerkpagina's

Branding van uw sociale netwerkpagina's

  Welke afmetingen logo's heb ik nodig voor mijn sociale netwerkprofielen? Of u nu een freelancer, een klein/middelgroot bedrijf of non-profit, je zult profielen van sociale netwerken (Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, enz....) om uw bedrijf te stimuleren en uw activiteit onder de aandacht te brengen. In dit artikel gaan we het hebben over de beeldvereisten van sociale netwerken en hoe u uw profiel er g...

Lees meer
5 manieren om je logo-ontwerp te laten opvallen

5 manieren om je logo-ontwerp te laten opvallen

Een logo ontwerpen? Zeker, u denkt misschien dat het creëren van de visuele weergave van een merk eenvoudig is, maar een opvallend logo is meer dan een cirkel en een bedrijfsnaam. Je moet echt de betekenis inkapselen. Of je nu een logo maakt voor je eigen bedrijf of voor een klant, anders doe je het bedrijf een kolossale dienst. Hier zijn 5 manieren om je logo ontwerp te verbeteren zodat het serieus opvalt tussen de...

Lees meer
3 logoformaten die je nodig hebt voor branding

3 logoformaten die je nodig hebt voor branding

Maken van verschillende versies van uw logo voor branding Bij het een logo ontwerpen moet je rekening houden met hoe het logo zal worden weergegeven. Misschien wil je het op je bestelwagen of bedrijfswagen plakken, misschien wil je borden maken, misschien wil je het op je websites plaatsen. Voor al deze verschillende dragers heeft u verschillende logo lay-outs nodig. Hier’s een overzicht van de verschillende s...

Lees meer
Cool logo ontwerp ideeën

Cool logo ontwerp ideeën

  Onlangs stuitten we op een logo dat door een klant was ontworpen en echt de aandacht trok. Zo nu en dan verlegt iemand de grenzen en creëert iets out of the box. Het geeft ons meer inzicht in wat de mogelijkheden zijn met het aanpassen van logo's. In dit voorbeeld wilde de gebruiker een logo maken met gesplitste letters voor de initialen van zijn bedrijf. In plaats van gewoon twee letters samen te voegen, br...

Lees meer
Wat is een vectorbestand?

Wat is een vectorbestand?

Wat is een vectorbestand ? U hebt misschien gehoord van de formaten EPS, SVG, AI… Maar voor de meeste gebruikers betekenen deze formaten niet veel. Als je geen idee hebt wat dit soort formaten zijn, ben je niet de enige. Vectorbestanden zijn erg belangrijk om te hebben. Wanneer u bestanden ontvangt van een grafisch ontwerper moet u altijd vragen om een vectorbestand. Het verschil begrijpen tussen ee...

Lees meer
De voordelen van online logo ontwerp

De voordelen van online logo ontwerp

Wat zijn de voordelen van uw logo online ontwerpen? Hier zijn een handvol interessante feiten over het doe-het-zelf logo ontwerp fenomeen dat het web raakt en waarom je er deel van zou moeten uitmaken!   Een logo laten ontwerpen is’niet erg moeilijk. Je hebt 3 basismethoden om het gedaan te krijgen! De eerste methode is het laten uitbesteden door een grafisch ontwerper of webbureau. De tweede is het gebr...

Lees meer
Val op met uw logo

Val op met uw logo

Onze wereld zit tegenwoordig vol met verschillende merken en bedrijven. Dit is de realiteit waar we mee te maken hebben: als je een eigen bedrijf wilt beginnen, moet je heel zorgvuldig aan je merkidentiteit werken en er veel geld aan uitgeven.>   Een van de onderdelen van je merk’s identiteit is een logo. En, om eerlijk te zijn, dit is een cruciaal onderdeel van de visuele identificatie van uw bedrijf doo...

Lees meer
Uw logo verfraaien met mooie details

Uw logo verfraaien met mooie details

Je hebt hard gewerkt aan je logo om het er slank en gemeen uit te laten zien, je hebt ervoor gezorgd dat de uitlijning goed is, je maten zijn goed geproportioneerd, je kleuren zijn goed geschikt, maar er ontbreekt gewoon iets… Wanneer mensen logo's ontwerpen, vergeten ze soms de afwerking. Ik heb het over scheidingslijnen, details, pictogrammen en vormen. Deze grafische elementen kunnen een eenvoudig logo er s...

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8
x