Artikelen over logo ontwerp

De impact van e-commerce websites

De impact van e-commerce websites

E-commerce vertoont geen tekenen van vertraging: de online retailuitgaven in het Verenigd Koninkrijk zullen de komende jaren naar verwachting met 45% stijgen tot meer dan 62 miljard pond in 2020. De online kleding- en schoenenmarkt was in 2015 goed voor 10,1 miljard pond, wat betekent dat 1 op de 5 pond online werd uitgegeven. Dit toont aan hoe belangrijk uw online aanwezigheid is.   Scion Internet e-commerce ...

Lees meer
Hoe maak je een effectieve logopresentatie

Hoe maak je een effectieve logopresentatie

Het ontwerpen van een logo gaat niet alleen over het ontwerp. Er is een even belangrijk element bij het afleveren van een project — een sterke logopresentatie. De kans is groot dat je je vrij zeker voelt met je werk, maar de meesten van ons voelen zich angstig als het gaat om de presentatie ervan. Logo ontwerp wordt ook geassocieerd met product plaatsing op grotere schaal. Het komt vaak voor dat zelf...

Lees meer
9 voorbeelden van verkeerd ontworpen logo's

9 voorbeelden van verkeerd ontworpen logo's

Hoe ontwerpen we het perfecte logo? Het is hoogst onwaarschijnlijk om het bij de eerste poging te maken. Er zijn meerdere iteraties en pogingen nodig voordat de klant uiteindelijk voor het definitieve logo kiest. Dit scenario is typisch voor alle aspecten van het leven. Succes en mislukking zijn twee kanten van de medaille. Wij hebben ons deel van beide gezien, en hebben de ervaring gebruikt voor de verbetering van d...

Lees meer
Het juiste logo voor uw blog ontwerpen

Het juiste logo voor uw blog ontwerpen

Je eerste zakelijke blog beginnen is zeker een ingewikkelde taak. De overvloed aan informatie kan een beginnende ondernemer vaak eerder verwarren dan verlichten. Waarom? Omdat de markt voortdurend verandert. Het verandert extreem snel en niemand kan “het stoppen”. Daarom moet elke blogbeginner begrijpen dat het succesvol ontwikkelen van een blog slimme actie vereist. Er zijn veel factoren die bijdragen t...

Lees meer
4 trucs om een logo voor uw bedrijf te ontwerpen

4 trucs om een logo voor uw bedrijf te ontwerpen

Let’s say you are driving through a lonesome street at night and you feel your belly grumbling for a quick bite. Je merkt in de verte een licht op en rijdt erheen om je te realiseren dat het afkomstig is van het onmiskenbare ‘M’ dat straalt als een lichtend baken om je te redden van je hongergevoel. Je hart maakt een sprongetje van genot bij het vooruitzicht van een Big Mac met friet. Zo belangrijk ...

Lees meer
Populairste logo's die in de loop der tijd zijn veranderd

Populairste logo's die in de loop der tijd zijn veranderd

Wat’s het belangrijkste waar je aan denkt bij het ontwerpen van een logo? Je wilt dat het modern is. Je wilt dat het herkenbaar en memorabel is. Je wilt het strak hebben. Je wilt dat het de geest van het merk oproept.   Waarom veranderen logo's? – Omdat het publiek verandert. In de jaren zestig hielden mensen van een ander soort ontwerp dan nu. Daar hebben we bewijs voor! Laten we bespreken hoe ...

Lees meer
Uw concurrenten overtreffen met marketing

Uw concurrenten overtreffen met marketing

Het tempo waarin de concurrentie op de markt de laatste tijd is toegenomen, geeft aan dat u niet langer kunt doorgaan met de oude zakelijke tactieken en groots succes kunt boeken. Op een gegeven moment zult u in het reine moeten komen met de huidige markttrend en een manier moeten vinden om er munt uit te slaan.   Start met het ontwerpen van je logo     De juiste branding van uw bedrijf kan dit ...

Lees meer
5 tips voor het schrijven van een logobeschrijving

5 tips voor het schrijven van een logobeschrijving

Het ontwerpen van een logo is geen gemakkelijke taak. Uw logo is een visuele weergave van uw bedrijf. Net als bij het laten ontwerpen van uw logo door een professional, moet u rekening houden met een aantal belangrijke aspecten voordat u aan de slag gaat. In zekere zin zult u uzelf moeten informeren over hoe u te werk moet gaan. Hier zijn vijf belangrijke dingen die u in gedachten moet houden voordat u begint met het...

Lees meer
Klanten aantrekken met een merkpresentatie

Klanten aantrekken met een merkpresentatie

De presentatie van uw bedrijf aan de investeerders is een cruciaal onderdeel van het fondsenwervingsproces. Investeerders nemen een beslissing op basis van de inhoud en de informatie die u presenteert en hoe u die presenteert. De inhoud - zowel het materiaal als de visuele presentatie - moet doeltreffend, beknopt en overtuigend zijn. Vandaag leert u de vuistregels voor het maken van een geavanceerde PowerPoint presen...

Lees meer
In 5 stappen naar het perfecte logo

In 5 stappen naar het perfecte logo

Iedereen heeft behoefte aan een visuele weergave van zijn merk of bedrijf, ongeacht hoe groot of klein uw invloedssfeer is. Daarom zijn logo's zo belangrijk: ze worden het symbool waarmee anderen zich uw bedrijf voorstellen. Niet alleen is het logo een van de belangrijkste grafische ontwerpprojecten waarmee uw bedrijf ooit te maken krijgt, het is ook een van de eerste tests van uw creativiteit. Om het proces vlotter ...

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8
x