Artikelen over logo ontwerp

Hoe ontwerp je het perfecte logo voor Facebook?

Hoe ontwerp je het perfecte logo voor Facebook?

Oh, Facebook. Van alle sociale media platforms, is dit de grootste, de meest gevestigde en de meest geliefde. Degene waar je het grootste deel van je zakelijke inspanningen op richt. In goede en slechte tijden, als je een bedrijf hebt en het staat niet op Facebook, mis je een hoop verkoop.   En zelfs als u geen bedrijf bent, geldt hetzelfde principe. Als je een non-profit organisatie bent, betekent het ni...

Lees meer
Hoe ontwerp je het perfecte logo voor youtube met onze logo maker?

Hoe ontwerp je het perfecte logo voor youtube met onze logo maker?

Waarom Youtube?   Youtube, het videoplatform en bloeiend socialemedianetwerk, is de op één na meest bezochte website ter wereld en de grootste zoekmachine op het web. Ondanks dit fenomeen is het nog grotendeels onbekend terrein voor bedrijven die de mogelijkheden van het platform voor groei en betrokkenheid willen benutten.   Youtube biedt een ruimte voor alle bedrijven om wereldwijd t...

Lees meer
Hoe maak je een e-mailhandtekening met je logo op Outlook, Gmail, Yahoo

Hoe maak je een e-mailhandtekening met je logo op Outlook, Gmail, Yahoo

De meesten van ons hebben wel eens een geweldige, professionele e-mailhandtekening &mdash ontvangen; het esthetische ontwerp steekt echt af tegen de saaie, verder alleen tekstuele e-mailinhoud, en wij, de lezer, blijven achter met een goede indruk van de afzender. Maar hoeveel van ons kunnen eigenlijk onze eigen professionele handtekeningen voor e-mails met een logo maken en versturen?     Het is eig...

Lees meer
Hoe gebruikt u onze Online Logo Maker: Een stap voor stap gids om uw logo te ontwerpen?

Hoe gebruikt u onze Online Logo Maker: Een stap voor stap gids om uw logo te ontwerpen?

Iedereen heeft een goed logo ontwerp nodig, van gevestigde bedrijven die zich rebranden tot online persoonlijkheden die iets nodig hebben voor hun profielfoto's. Het probleem is dat veel mensen denken dat als ze geen ervaring hebben met het maken van logo's, ze hun eigen logo niet kunnen ontwerpen. Goede logo-ideeën kunnen overal vandaan komen, maar alleen ontwerpers kunnen ze tot leven brengen, toch?   Missc...

Lees meer
Visitekaartjes | De geschiedenis, de beste ontwerpmethoden en de digitale alternatieven

Visitekaartjes | De geschiedenis, de beste ontwerpmethoden en de digitale alternatieven

We’zijn hier om te duiken in een vaak over het hoofd gezien aspect van branding, en een waarvan de rituelen in de afgelopen maanden nogal zijn veranderd: visitekaartjes.  Omdat de hele wereld momenteel in beweging is door de wereldwijde COVID-pandemie, worden veel aspecten van hoe we ons professioneel gedragen opnieuw onderzocht op efficiëntie, impact op het milieu, culturele context en algemene winst. H...

Lees meer
Hoe maak je het perfecte logo voor je Instagram bedrijfsprofiel?

Hoe maak je het perfecte logo voor je Instagram bedrijfsprofiel?

Het voelt waarschijnlijk alsof iedereen die je kent op Instagram zit. En misschien zijn ze dat ook wel. En omdat zoveel mensen hun dagen doorbrengen met het scrollen door Instagram-feeds (1 miljard maandelijkse actieve gebruikers vanaf 2018), hebben bedrijven in elke branche dit voorbeeld gevolgd en ook accounts aangemaakt.    Om het simpel te zeggen, als uw potentiële klanten op Instagram zitten, zou u ...

Lees meer
Vormen gebruiken om logo's te ontwerpen: De emoties achter cirkels, vierkanten & meer

Vormen gebruiken om logo's te ontwerpen: De emoties achter cirkels, vierkanten & meer

Wat voel je als je naar een cirkel kijkt? Waarom lijkt dat vierkant zo intimiderend? Hoe leidt een driehoekspatroon tot meer business?  Grafisch ontwerp, en bij uitbreiding logo ontwerp, is de kunst van het communiceren via beelden. Zonder woorden legt dat een zware last op visuals — elke kleur, grootte en vorm die u kiest moet iets zeggen over uw merkidentiteit en zakelijke stijl.  Is uw merk leuk ...

Lees meer
De juiste bedrijfsnaam vinden : Trucs, hulpmiddelen en strategieën om de perfecte bedrijfsnaam te vinden

De juiste bedrijfsnaam vinden : Trucs, hulpmiddelen en strategieën om de perfecte bedrijfsnaam te vinden

  Terwijl u’s ideeën verzamelt, zijn hier een paar vragen die u zich daarbij kunt stellen: Hoe zou u uw bedrijf omschrijven?   Wat is de missie van uw bedrijf? Wat probeert u te bereiken?  In welke waarden gelooft u, als bedrijf, en probeert u deze aan de wereld over te brengen? Wie is uw publiek? Tot welke woorden voelt uw publiek zich aangetrokken? Welke gevoelens wilt u oproepen bij u...

Lees meer
Op zoek naar de beste logo maker? Bekijk hoe 9 populaire logo makers het doen

Op zoek naar de beste logo maker? Bekijk hoe 9 populaire logo makers het doen

Wanneer je een logo nodig hebt voor je merk, is een logo maker de snelste, gemakkelijkste manier om het te krijgen. Maar net als al het andere op het internet, heb je’een ton aan opties. En precies zoals alles op het internet en in de winkelrekken, hoe meer opties je hebt, hoe moeilijker het kan zijn om de juiste te kiezen.    We hebben acht van de meest populaire logo makers op het web onder de loep...

Lees meer
10 beste bouwlogo's en hoe je je eigen logo maakt

10 beste bouwlogo's en hoe je je eigen logo maakt

Je zou kunnen denken dat alle bouwlogo's streven naar gruizigheid en hardheid, maar de waarheid is dat ze net zo stijlvol en modern zijn als in elke andere bedrijfstak. In feite gebruiken bouwbedrijven enkele van de meest creatieve en visueel indrukwekkende logo's van alle sectoren. Immers, als iemand weet hoe vormen het beste bij elkaar passen, zijn zij het wel.    Maar de grootste bouwbedrijven ter were...

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8
x