Artikelen over logo ontwerp

10 beste logo's voor eten en drinken en hoe je je eigen logo maakt

10 beste logo's voor eten en drinken en hoe je je eigen logo maakt

      Van Chef Boyardee tot Whole Foods, iedereen in de voedsel-, drank- en levensmiddelenbranche heeft een logo nodig. Of het nu een cartoonmascotte is voor kinderen of een woordspeling voor volwassenen, logo's voor eten en drinken kunnen een goede indruk maken, de merkherkenning verbeteren en zelfs mensen een beetje hongerig maken.   Maar zelfs als je’meer een “Little Debbie&r...

Lees meer
Starbucks logo | Een korte logogeschiedenis en wat het zo geweldig maakt!

Starbucks logo | Een korte logogeschiedenis en wat het zo geweldig maakt!

  Van de weinige historische logo ontwerpen in de moderne tijd, heeft Starbucks terecht zijn weg naar de top gevonden. Het internationale koffiemerk groeide uit van een kleine detailhandelaar tot hoe we het nu kennen. Het logo van Starbucks had zijn eigen fascinerende reis, een reis die nog steeds zal evolueren en groeien. We duiken in de geschiedenis en het ontwerp van de vele facetten van het Starbucks-log...

Lees meer
10 beste onderwijs- en schoollogo's en hoe je je eigen logo maakt

10 beste onderwijs- en schoollogo's en hoe je je eigen logo maakt

Hoewel we geneigd zijn de onderwijsindustrie hoog aan te slaan vanwege haar altruïstische doelstellingen, staan scholen en onderwijsbedrijven niet boven het beïnvloeden van hun reputatie met branding. De waarheid is dat educatieve branding net zo goed een academische traditie is als late cramsessies. De meeste scholen hebben immers al mascottes, slogans en herkenbare kleurstellingen. Alles wat ze nodig hebben is...

Lees meer
Wat zijn de verschillende lettertypes om te gebruiken voor uw logo ontwerp?

Wat zijn de verschillende lettertypes om te gebruiken voor uw logo ontwerp?

Het is geen geheim dat het gekozen lettertype van invloed is op de manier waarop mensen uw boodschap interpreteren. Wanneer u crafting the perfect logo om het gezicht van uw merk te zijn, is het lettertype (of de lettertypes!) dat u kiest voor de tekst in uw logo van belang... heel erg belangrijk. Een lettertype dat algemeen aanvoelt, zorgt voor een saai, vergeetbaar logo en een lettertype dat niet bij uw merk pas...

Lees meer
Te verwachten logotrends in 2020

Te verwachten logotrends in 2020

2020 is aangebroken en we verwachten dat dit nieuwe decennium veranderingen zal brengen in de status quo van logo ontwerp. Logo ontwerp is historisch gezien vrij stabiel vanwege de gemeenschappelijke elementen van tijdloze logo's die de gedachten van klanten vasthouden. We verwachten echter dat 2020 het begin zal zijn van een aantal interessante wendingen in de wereld van logo ontwerp.   Elke grafisch ontwerpe...

Lees meer
Waarom u een blog nodig heeft voor uw bedrijf

Waarom u een blog nodig heeft voor uw bedrijf

Het maken, opzetten en onderhouden van een blog vergt tijd en vaardigheden, maar het belang en de voordelen ervan mogen niet worden onderschat. Een blog kan enorm nuttig zijn voor bedrijven als het gaat om SEO en het vergroten van het verkeer naar uw website. Een blog kan een plek creëren waar u de eerste interactie met potentiële klanten kunt krijgen. Bloggen zou een overheersend onderdeel van uw marketingstra...

Lees meer
Logo ontwerp voor productetiketten

Logo ontwerp voor productetiketten

Logo ontwerp voor productetiketten Het ontwerpen van een logo voor uw bedrijf is een creatieve onderneming die veel denkwerk vereist. U wilt niet alleen dat uw logo nauwkeurig overbrengt wie u bent als bedrijf — en er geweldig uitziet terwijl u dat doet — u’zult ook moeten overwegen hoe het eruit zal zien op uw productetiketten. Hieronder volgen enkele overwegingen die u in gedachten moet houden bi...

Lees meer
5 dingen die u moet weten over google SEO

5 dingen die u moet weten over google SEO

Elk jaar spendeert bijna elk bedrijfsmerk in deze wereld miljoenen dollars met als doel hoger te komen in de zoekresultaten van Google’s. In feite is het de droom van elke content marketeer om de nummer 1 plek te krijgen voor het meest geprefereerde, hoog volume zoekwoord. Dit kan het ultieme doel zijn voor al uw SEO-inspanningen, maar het gebeurt niet van de ene op de andere dag. En terwijl dat doel een dro...

Lees meer
Digitale toegankelijkheid op WordPress websites

Digitale toegankelijkheid op WordPress websites

Wat is toegankelijkheid? Wanneer een website wordt gemaakt en gelanceerd, moet iedereen er gebruik van kunnen maken. Er is echter een vraag met betrekking tot een groep gebruikers met speciale behoeften - hoe maakt u uw website compatibel met de eisen van mensen met een handicap. Als antwoord op deze vraag hebben gouvernementele en niet-gouvernementele instellingen een praktijk ontwikkeld met richtlijnen en cr...

Lees meer
7 SEO-tips om een online bedrijf te laten groeien

7 SEO-tips om een online bedrijf te laten groeien

Als u probeert uw online bedrijf van de grond te krijgen of als u al een tijdje meedraait, weet u waarschijnlijk al hoe belangrijk het is om voor de ogen van uw doelgroep te komen, en om dat te doen moet u als het ware vrienden worden met de zoekmachines. Met andere woorden, SEO is een absolute must, en we vinden het behoorlijk belachelijk wanneer we content tegenkomen waarin iets bombastisch wordt geadverteerd als &...

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8
x